DOLAR 32,3651 0.13%
EURO 35,0228 -0.28%
ALTIN 2.320,601,92
BIST 9.079,973,10%
BITCOIN 22877972,81%
Edirne
19°

AÇIK

05:24

İMSAK'A KALAN SÜRE

11’den sonra Keşan’a, 6 yeni semt sahası daha

11’den sonra Keşan’a, 6 yeni semt sahası daha

ABONE OL
26 Aralık 2022 16:27
11’den sonra Keşan’a, 6 yeni semt sahası daha
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Keşan Belediyesi’nin ilçeye semt sahası kazandırma atağı devam ediyor.

Semt sahalarında; futbol, basketbol ve voleybol oynanabilecek, sahalar; oturma grupları ve peyzaj düzenlemeleri ile mahallelerin yeni nefes alma alanları olacak.

Keşan Belediyesi, vatandaşların sağlıklı ve güvenilir ortamda spor yapabilmesi amacıyla büyük bir heyecan ve titizlikle çalışmalarına devam ediyor.

Gençler, gönüllerince spor yapabilsinler diye Keşan Belediyesi çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Keşan’da bulunan çocuklar ve gençler başta olmak üzere tüm vatandaşlarının keyifle ve güvenle spor yapıp vakit geçireceği alanlar oluşturma gayretiyle çalışan Keşan Belediyesi, Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın desteğiyle daha önce yaptığı 11 semt sahasından sonra şimdi de ilçeye 6 yeni semt sahası daha kazandırıyor.

Cumhuriyet Mahallesi’nde Üsküdar Caddesi’nde, Yenimescit Mahallesi’nde Karatepe bölgesinde, Mustafa Kemal Paşa Mahallesi’nde 700 Evler TOKİ Konutları bölgesinde, Paşayiğit Mahallesi’nde Okul Bahçesi’nde, Yukarı Zaferiye Mahallesi’nde Eski Devlet Hastanesi Acil Servis Yanında ve İspat Cami Mahallesi Kerami Mercan 112 Hızır Acil Servis Yanı’nda olmak üzere 6 yeni semt sahası yapımı için çalışmalar yürüten Keşan Belediyesi, bu alanları da en kısa sürede kullanıma açmak için yoğun bir mesai harcıyor.

Futbol, basketbol ve voleybol oynanabilecek, oturma grupları ve peyzaj düzenlemeleri ile mahallelerin yeni nefes alma alanlarından olacak semt sahalarında çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

Çalışmalarla ilgili söz konusu semt sahası alanlarında Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, AK Parti Keşan İlçe Başkanı Gürcan Kılınç, Belediye Başkan Yardımcıları Yakup Balcı ve Ali Ünal ile Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı teknik ekipler incelemelerde bulundu.

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın destekleriyle Keşan’a kazandırdıkları 11 semt sahasının ardından 6 adet yeni semt sahasını daha gençler başta olmak üzere tüm vatandaşların kullanımına hazırladıklarının altını çizen Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, “Sportif donatıları, peyzaj düzenlemeleri ile yine çok keyifli ve spor dolu vakitler geçirilecek alanlar oluşturuyoruz. Destekleri nedeniyle Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere, Gençlik ve Spor Bakanımız Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na, AK Parti Edirne Milletvekilimiz KEFEK Başkanımız Dr. Fatma Aksal’a, AK Parti Edirne İl Başkanımız Belgin İba’ya, Cumhur İttifakı İlçe Başkanlarımız AK Parti Keşan İlçe Başkanımız Gürcan Kılınç ve MHP Keşan İlçe Başkanımız Adnan İnan’a teşekkür ediyoruz.” dedi.

Vatandaşların sağlıklı ve güvenilir ortamlarda spor yapabilmelerine olanak sağlamak amacıyla büyük bir heyecan ve titizlikle çalışmalarına devam ettiklerini belirten Helvacıoğlu, “İlçedeki tüm vatandaşlarımıza spor yapma alışkanlığı kazandırmak için çalışıyoruz. Sağlıklı bir toplum oluşturmak için başlattığımız semt sahaları projemizde emin adımlarla ilerliyoruz. Keşan’ımız her geçen gün daha da büyüyor ve gelişiyor. İlçemizin önemli bir ihtiyacı olan spor alanları oluşturmak için Keşan Belediyesi olarak yatırımlarımıza aralıksız devam ediyoruz. Daha önce 11 mahallemize yatığımız semt sahalarımız vatandaşlarımız tarafından yoğun ilgi görmüştü. Bu ilgi halen sürüyor. Yapımı devam eden semt sahalarımız da yapıldıkları alanların önemli bir ihtiyacı. Gençlerimizin bedensel gelişimine katkı sağlayacak her türlü sportif faaliyeti ilçemize kazandırmak için var gücümüzle çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Keşan’ımızın her anlamda olduğu gibi sporla da anılması için her şeyimizi ortaya koyuyoruz. Tüm vatandaşlarımızın desteği ve takdirleriyle Keşan’ımızın güzel geleceğine ve daha da önemlisi kıymetli gençlerimize ve çocuklarımıza önemli bir miras bırakıyoruz” şeklinde konuştu.

Keşan Atatürk Stadı düzenlemesi, olimpik yüzme havuzu kazanımları ile ilçedeki spor yapma alışkanlığına yeni bir soluk yeni bir heyecan kattıklarına vurgu yapan Mustafa Helvacıoğlu, gençler ve vatandaşların vakitlerini en iyi değerlendirmeleri için çok çalışmaya devam edeceklerini bildirdi.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.