DOLAR 32,3773 0.16%
EURO 35,0386 -0.1%
ALTIN 2.323,830,20
BIST 9.113,740,37%
BITCOIN 2271658-0,23%
Edirne
24°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, Trakya’da törenlerle kutlandı

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, Trakya’da törenlerle kutlandı

ABONE OL
19 Mayıs 2023 13:57
19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, Trakya’da törenlerle kutlandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kırklareli’nde Özgürlük ve Demokrasi Meydanı’ndaki törende, Gençlik ve Spor İl Müdürü Emrah Yüksel Babuşçu, Atatürk Anıtı’na çelenk sundu.

Saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı okundu.

Atatürk Stadı’nda devam eden törende konuşan Babuşçu, Gazi Mustafa Kemal’in Samsun’a çıkışının 104. yıl dönümünü kutlamanın gurur ve mutluluğunun yaşandığını belirtti.

Programda, öğrenciler şiir okudu, gösteri sundu.

Törene, Vali Birol Ekici, CHP Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu, Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Hazım Aslancı, 55. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Mustafa Cüneyt Arıkan, Kırklareli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bülent Şengörür ile siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.

Tekirdağ

Tekirdağ Valiliği önündeki Atatürk Anıtı’na çelenk sunulmasıyla başlayan tören, sahil dolgu alanında bulunan amfi tiyatrodaki etkinliklerle devam etti.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet Üzgün, burada yaptığı konuşmada, 19 Mayıs’ın, bir milletin yeniden diriliş destanının sarsılmaz bir hatırası olduğunu söyledi.

Konuşmalardan sonra Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, jimnastik, karate ve tekvando dalı sporcuları gösteri yaptı.

Etkinliğe katılan öğrenciler, hep birlikte “Gençliğin Ata’ya Cevabı”nı okudu.

Programa, Vali Aziz Yıldırım, Cumhuriyet Başsavcısı Soner Gül, Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Şahin Yenilmez, İl Emniyet Müdürü Mehmet Hakan Fındık, Tekirdağ Jandarma Komutanı Albay Ahmet Çetin, kurum müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.