DOLAR 32,3931 0.21%
EURO 35,1102 -0.09%
ALTIN 2.325,590,29
BIST 9.079,973,10%
BITCOIN 23018503,00%
Edirne
19°

AÇIK

05:24

İMSAK'A KALAN SÜRE

ADD görev dağılımı yaptı

ADD görev dağılımı yaptı

ABONE OL
26 Ocak 2023 11:06
ADD görev dağılımı yaptı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Edirne Şubesi geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiği genel kurulun ardından görev dağılımı yaptı. Şube Başkanlığına yeniden Celil Özcan getirildi. Özcan, Cumhuriyetin 100.yılında Atatürkçü Düşünce Derneği’nin Başkanlığa tekrar seçilmekten gurur duyduğunu belirtti.

ADD Edirne Şubesi’nin 15.Olağan Genel Kurulu sonrası Başkanlığa tekrar seçilen Celil Özcan, Yönetim Kurulu ile birlikte Şube binasında basın açıklaması gerçekleştirdi. Cumhuriyetin 100.yılında Atatürkçü Düşünce Derneği’nin Başkanlığa tekrar seçilmekten gurur duyduğunu söyleyen ADD Edirne Şube Başkanı Celil Özcan, “Atatürk’ün söz, yazı ve eylemleriyle birlikte Türk Devrimi’yle Atatürk İlkelerinin, Atatürk’ün görüş ve davranışlarının düşün kaynağını devrimci anlayış ve tutumla halk kitlelerine yansıtıp benimseterek, Türkiye’nin sorunlarına Atatürkçülük yönünden çözümler üretip O’nun düşünce kalıtını yaşatacağız” şeklinde sözlerine yer verdi

“ULUSU, ATATÜRK’ÜN AMAÇLADIĞI ÇAĞDAŞ UYGARLIK DÜZEYİNİN ÜZEİNE ÇIKARMAK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”

ADD Edirne Şube Başkanı Celil Özcan, “Atatürkçü Düşünce Derneği Edirne Şubesi Yönetim Kurulu olarak; Atatürk Devrim ve İlkelerinin; bugün yaşanan sorunlar karşısında, toplumsal sorunlarımızın çözümlenmesinde ışık tutucu niteliğe ve yaratıcı güce sahip olduğuna inanıyoruz. Atatürk’ün Devrim ve İlkelerinin gelecekte de egemen olmasına katkıda bulunma zorunluluğunu duyuyoruz. Biliyoruz ki; Aydınlanmanın, kalkınmanın ve bütün zor günlerin tek çaresi Atatürkçü Düşünce ve Atatürk’ün gösterdiği yoldur. Bu nedenle: Temelini, demokratik, laik, sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti’nin oluşturduğu Aydınlanma Devrimi’ni, Atatürk’ü, Atatürkçülüğü, Atatürk’ün İlkelerini tanıtıp benimsetmek için bilimsel, kültürel, sanatsal ve toplumsal çalışmalara öncelik ve ağırlık vereceğiz. Atatürk’ün söz, yazı ve eylemleriyle birlikte Türk Devrimi’yle Atatürk İlkelerinin, Atatürk’ün görüş ve davranışlarının düşün kaynağını devrimci anlayış ve tutumla halk kitlelerine yansıtıp benimseterek, Türkiye’nin sorunlarına Atatürkçülük yönünden çözümler üretip O’nun düşünce kalıtını yaşatacağız. Ulusal Egemenliği tam olarak gerçekleştirmek, Tam bağımsızlık ilkesi uyarınca akıla, bilime ve barışseverliğe öncelik vererek, Ulusu, Atatürk’ün amaçladığı çağdaş uygarlık düzeyinin üstüne çıkarmak için gerekli çalışmaları yapacağız. Atatürk’ün görüşlerini benimsetmek ve gündeme dair görüşlerimizi dile getirmek için her tür bilimsel toplantı, sanat etkinlikleri, gösteri yürüyüşleri ve basın açıklamaları düzenleyeceğiz” dedi.

ADD Edirne Şubesi Yönetim Kurulu ise şöyle; Başkan Celil Özcan, Başkan Yardımcısı  Kahmuran Aladağ,  Şube Sekreteri Seray Selvili, Şube Saymanı Gökay Bilgin, Yönetim Kurulu Üyeleri Gülcan Bozan,  İsmail Sedat Buyruk, Barış Kır olarak seçildi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.