DOLAR 32,5532 0.01%
EURO 34,9182 0.08%
ALTIN 2.429,670,00
BIST 9.645,02-0,50%
BITCOIN 2168130-0,21%
Edirne
18°

PARÇALI BULUTLU

13:08

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Adem Kalkan ve ekibinden Gürkan’a ziyaret

Adem Kalkan ve ekibinden Gürkan’a ziyaret

ABONE OL
22 Mart 2022 11:34
Adem Kalkan ve ekibinden Gürkan’a ziyaret
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edirne Tatlıcı, Büfeci, Kebap ve Lokantacılar Esnaf Odası Başkan adayı Adem Kalkan ve ekibi seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Kalkan ve ekibi Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’ı makamında ziyaret ederek çalışmalar hakkında istişarelerde bulundu.

Edirne Tatlıcı, Büfeci, Kebap ve Lokantacılar Esnaf Odası Başkan adayı Adem Kalkan ve ekibini makamında kabul eden Belediye Başkanı Recep Gürkan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Edirne Belediyesi olarak gerek pandemi sürecinde gerekse yılın her gününde esnafımızın yanında olduk ve olmaya devam ediyoruz.  Edirneli hemşerilerimin bir araya gelip güçlü bir ekip oluşturarak Edirne Tatlıcı, Büfeci, Kebap ve Lokantacılar Esnaf Odası Yönetimine talip olduklarını görmek beni son derece mutlu etti. 27 Mart tarihinde gerçekleşecek olan Kongrenizin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Ziyaret günün anısına çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

ÜYE ZİYARETLERİ SÜRÜYOR

27 Mart’ta gerçekleşecek olan genel kurul öncesinde başkan adayı Adem Kalkan ve ekibi Odaya kayıtlı üyeleri ziyaret ederek esnafın sorunlarını dinleyerek, çözüm noktasında hayata geçirecekleri projeler hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Güçlü ekip profili ile “Hizmet odaklı” çalışmalara imza atacaklarının altını çizen Başkan Adayı Kalkan, “Hiçbir esnafımızın endişesi olmasın. Şimdi birlik olma zamanı… Omuz omuza vererek, odamızı hep beraber yöneteceğiz. Esnafımızın sorunlarını çok iyi biliyoruz. 20 yıllık tecrübemizle üyelerimize hizmetin en iyisini, tarihi projelerimizle hayata geçireceğiz” ifadelerini kullandı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.