DOLAR 32,5888 0.09%
EURO 34,8940 0.04%
ALTIN 2.436,190,26
BIST 9.645,02-0,50%
BITCOIN 21768540,60%
Edirne
16°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ailesi, eski Sancak Müftüsü Zukorlic’in zehirlendiğini açıkladı

Ailesi, eski Sancak Müftüsü Zukorlic’in zehirlendiğini açıkladı

ABONE OL
11 Nisan 2022 12:37
Ailesi, eski Sancak Müftüsü Zukorlic’in zehirlendiğini açıkladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sırbistan’da Boşnak nüfusun yoğun olarak yaşadığı Sancak bölgesinin müftüsü ve eski meşihat başkanı merhum Muamer Zukorlic’in ailesi, Boşnak din adamı ve siyasetçinin zehirlendiğini açıkladı.

Balkan News’te yer alan habere göre; Zukorlic’in oğlu ve Adalet ve Mutabakat Partisi (SPP) Başkanı Usame Zukorlic, iki ayrı laboratuvarda gerçekleştirilen analizlerin babasının doğal yollardan ölmediğini ortaya koyduğunu duyurdu.

Aile üyelerinin de katıldığı bir basın açıklaması gerçekleştiren Usame Zukorlic, “Birinci laboratuvarın analizi, kendisinin ağır metallerle zehirlenmiş olma ihtimalinin büyük olduğunu doğruladı. Diğer analizin sonuçları ise gıda zehirlenmesine işaret ediyor” dedi.

Laboratuvarların isimleri ve hangi ülkede oldukları bilgisini paylaşmayan Zukorlic, eski Sırbistan Meclis Başkan Yardımcısı Muamer Zukorlic’in ölüm sebebinin tespiti için adli organlara müracaat edeceklerini duyurdu.

Basın açıklamasının ardından Zukorlic’in dul eşi Elma Elfic Zukorlic de iddiaların araştırılması için Zukorlic’in mezarının açılması ve otopsi yapılmasını talep etti. .

Adalet ve Mutabakat Partisi’nin eski lideri Muamer Zukorlic, geçtiğimiz yıl 6 Kasım tarihinde kalp krizi nedeniyle vefat etmişti.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.