DOLAR 32,3278 0.23%
EURO 35,1117 -0.07%
ALTIN 2.300,051,00
BIST 9.059,062,87%
BITCOIN 23121412,54%
Edirne
18°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

AK Partili Özcan, “Bu bir bayrak yarışıdır”

AK Partili Özcan, “Bu bir bayrak yarışıdır”

ABONE OL
4 Şubat 2020 11:48
AK Partili Özcan, “Bu bir bayrak yarışıdır”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti Edirne Merkez İlçe Başkanlığına atanan Önder Özcan, il başkanlığında basın toplantısı düzenledi. Atandığı görevin millete hizmet etme noktasında bir bayrak yarışı olduğunu belirten Özcan, yapacakları çalışmalarla AK Parti’yi merkezde birinci parti yapacaklarını söyledi.

AK Parti Edirne Merkez İlçe Başkanlığı’na atanan Önder Özcan’ın tanıtım toplantısı Ak Parti’nin yeni binasında gerçekleşti. Toplantıya AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal, Ak Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, Merkez İlçe Başkanı Önder Özcan, Ak Parti eski İl Başkanları, Ak Parti eski merkez ilçe Başkanları ve partililer katılım sağladı.

“MİLLETİMİZE HİZMET YOLUNDA HEP BİRLİKTE VAR GÜCÜMÜZLE”

Ak Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, “Genel Başkan Yardımcımız, Teşkilat Başkanımız Sayın Erkan Kandemir’in başkanlığında, Teşkilat Başkan Yardımcımız Sayın Mustafa Köse, Bölge Koordinatör Milletvekilimiz Sayın Tülay Kaynarca ve Edirne Milletvekilimiz Sayın Dr. Fatma Aksal ile Genel Merkezimizde yaptığımız istişare ve değerlendirmeler sonucunda AK Parti Edirne Merkez İlçe Başkanlığı’na Sayın Önder Özcan başkanımız atanmıştır. Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın dediği gibi “AK Parti, ülke sathındaki bütün teşkilatlarıyla, bütün birimleriyle, bütün mensuplarıyla kendini bu millete adayan büyük bir kadronun eseridir.” Cumhurbaşkanımızın bu sözüyle hareket ederek Edirne’mizde tüm teşkilatlarımız ile milletimize hizmet yolunda hep birlikte çalışmaya var gücümüz ile devam edeceğiz. AK Parti Edirne Merkez İlçe Başkanlığı’na atanan Sayın Önder Özcan başkanımızı tekrardan tebrik ediyorum. Edirne teşkilatımıza ve partimize hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

“BU BİR BAYRAK YARIŞIDIR”

Edirne’yi iyi yerlere taşımak için gece gündüz mücadele edeceklerini söyleyen Ak Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal, “Bidiğiniz gibi önümüzde bir kongre süreci var. Kongre sürecine giderken partimizde bazı değişimler oluyor. Merkez ilçe başkanlığına da sevgili Önder başkanımız atanmış bulunuyor. Ben kendisini tebrik ediyorum. Rabbim hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin. Bizde her zaman söylüyoruz eski yeni yok diyoruz. Bu davaya, bu ülkeye, bu partiye hizmet eden herkesten Allah razı olsun diyoruz. Sonuçta bu bir bayrak yarışıdır. Bundan önce görev almış arkadaşlarımız burada. Çağrı Başkanım bir dönem ilçe başkanlığı yapmıştı, Koray Başkanım Merkez ilçe başkanlığından geliyor. Herkes burada, hepinizi birlik içinde görmek beni mutlu etti. Herkesten Allah razı olsun. İnşallah hep birlikte Edirne’yi daha iyi yerlere taşımak için gecemizi gündüzümüze katarak mücadele edeceğiz. Partilerde seçimler bitmiyor şimdi kongre sürecimiz var. İnşallah ilk önce ilçe kongrelerimizi tamamlayıp, arkasından il kongremizi yapıp önümüzde bakacağız. Ülke gündemi çok yoğun şehitlerimiz var, şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Ailelerine sabırlar diliyorum. Çok büyük mücadeleler veriyoruz. Diyorlar ki İdlib’te, Libya’da ne işimiz var. Ama Türkiye’nin sınırları İdlib’ten başlıyor, Türkiye’nin sınırları Libya’dan başlıyor. O sınırları güvenlik altına alamazsanız burada huzur içinde oturamayız. Ama maalesef böyle acılarda veriyoruz, bazı bedellerde ödüyoruz. Tüm şehitlerimize rahmet diliyorum. Hedefimiz ülkemizi daha iyi yerlere taşımak. 2023 hedeflerine, 2053 hedeflerine taşımak. Hep birlikte inşallah Edirne’yi iyi yerelere taşıyacağız” dedi.

“GÖSTERDİKLERİ TEVECCÜH BENİM İÇİN TARİFSİZ”

Ak Parti Teşkilat başkanı Erkan Kandemir’in görevlendirmesi ile görevin başına geçtiğini dile getiren AK Parti Edirne Merkez İlçe Başkanı Önder Özcan “Ülkemizin kaderini değiştiren, Türkiye’yi kendi sınırları içinde sıkışıp kalmış bir ülke olmaktan çıkarıp, bölgesinde lider ve dünya çapında söz sahibi bir ülke konumuna taşıyan Adalet ve Kalkınma partimizin, Teşkilat başkanı Sayın Erkan Kandemir’ in görevlendirmesi ile Merkez İlçe Başkanı olarak atanmış bulunuyorum. Genel merkezimizin bu takdirlerine teşekkür etmeden önce, şahsımla ilgili referans ve olumlu düşünceleri için çok kıymetli MKYK üyemiz Milletvekilimiz sayın Dr. Fatma Aksal’ a ve çok değerli İl Başkanımız sayın Belgin İba’ya huzurunuzda teşekkür ederim. Onların şahsıma gösterdikleri teveccühün benim için tarifsiz bir kıymet i harbiyesi olduğunu ifade etmek isterim” dedi.

“O İSİMSİZ YİĞİTLERE VEFA GÖSTERMEK BOYNUMUZUN BORCUDUR”

Nifak tohumu ekmek isteyenlere izin vermeyeceklerini söyleyen Özcan, “Atandığım görevin millete hizmet etme noktasında büyük bir bayrak yarışı olduğunu belirtmek istiyorum.  Şahsımdan önce merkez ilçe başkanlığı yapan bütün arkadaşlarıma şükranlarımı ifade etmek istiyorum.  Onların gayret ve çalışmalarını saygıyla yad ediyor, görüş, düşünce ve tecrübelerine her zaman ihtiyacımız olacağını ve onlara başta gönül kapımız olmak üzere partimizin kapısının açık olduğunu, hiçbir zaman misafir olmayacaklarını her zaman ev sahibi olduklarını ifade etmek istiyorum.  Kıymetli Dava arkadaşlarım 2023 hedefi için her seçimden üç ay önce kurulan Seçim Koordinasyon merkezi bugün itibarıyla kurulmuşçasına 24 mahalle artı Toki ve 36 köy başkanlarımız ve temsilcilerimiz ile yapacağımız programlar eşliğinde yılmadan usanmadan gece gündüz çalışarak merkezde 1. parti yapacağımıza inancımız tamdır. Tüm hemşerilerimizi Adalet ve Kalkına partisine birleşmeye ve bütünleşmeye davet ediyorum. Birlikte daha güçlü olacağımızdan hiçbir şüphemiz yoktur. Bir özel davetimle geçmişte hiçbir siyasi /şahsi beklenti içinde olmadan seçim zamanı ve diğer zamanlarda,  partimizde gece-gündüz demeden,  yağmur-çamur demeden çalışmış, sonra bir şeklide kenara çekilmiş olan Ak sevdalıları  O isimsiz yiğitlere vefa göstermek boynumuzun borcudur. Bu güzel günde, o güzel insanlardan Hakk’a yürümüş olanları rahmetle yad ediyorum. Sayın Genel Başkanımız ve Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın buyurduğu üzere sesiz,  çoğunluğun sesi , mağduru mazlumu gözeten olabilmek için çıkılan bu kutlu davada Sayın Vekilim Dr. Fatma Aksal ve  il  Başkanı Belgin İba yönetimi ile uyum ve güven içerisinde şehirlerin sultanı sultanların şehri Edirne’mize yönetim kurulu ve mahalle başkanlarımız ile  hizmet edebilmek şiarımız olacaktır. Bu bağlamda çalışma arkadaşlarımızı oluşturacağız. Sayısı sınırlı bir ekip olmayacak. Gerçek ekibimiz  bütün Edirne olacaktır.  Aramıza ayrımcılık tohumu atanlara, nifak tohumu ekmek isteyenlere asla izin vermeyeceğiz. Eskilerin bir sözü ile ; “Gözü açık olana gün aydınlanmıştır, gün ışımıştır, gün aklanmıştır” derler.  Edirne’nin gününün ışıdığı, aydınlandığı, AK’landığı günlere yürüyeceğimiz bu kutlu yolculuğumuzda Allah yar ve yardımcımız olsun” dedi.

Erkan Ekşi

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.