DOLAR 32,3784 0.16%
EURO 34,9980 -0.3%
ALTIN 2.324,360,22
BIST 9.069,82-0,11%
BITCOIN 2265534-0,83%
Edirne
19°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Aksal, “Devletimiz ve milletimizle tek yürek olduk”

Aksal, “Devletimiz ve milletimizle tek yürek olduk”

ABONE OL
10 Şubat 2023 12:37
Aksal, “Devletimiz ve milletimizle tek yürek olduk”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu (KEFEK) Başkanı ve AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal, depremin vurduğu Adana’da incelemelerde bulundu. Depremzedelerin talep ve sıkıntılarını da dinleyen Milletvekili Aksal, “Tarihimizin en büyük afetiyle mücadele ediyoruz… Devletimiz ve milletimizle tek yürek olduk” dedi.

TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu (KEFEK) Başkanı ve AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal, Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve 10 şehirde yıkıma neden olan iki büyük deprem sonrası bölgeye gitti.

Depremin vurduğu Adana’da incelmelerde bulunan Milletvekili Aksal, depremzedelerle görüşerek geçmiş olsun dileklerini iletti.

“DEVLETİMİZİN TÜM İMKANLARIYLA VATANDAŞLARIMIZIN YANINDAYIZ”

Sosyal medya hesabından ziyarete ilişkin açıklamada bulunan Milletvekili Aksal, “Yaşadığımız büyük deprem felaketi sonrasında Adana’dayız… Devletimizin tüm imkanlarıyla vatandaşlarımızın yanındayız. Arama kurtarma faaliyetlerinde çalışan tüm görevlilerimize gönüllülerimize desteklerimizi ve dualarımızı esirgemeyelim. Tüm devlet kurumlarımızın, ekiplerimizin olağanüstü gayreti ve milletimizin duasıyla bu günleri birlikte aşacak, yaraları hep birlikte saracağız. Tarihimizin en büyük afetiyle mücadele ediyoruz… Devletimiz ve milletimizle tek yürek olduk. Provokasyonlara ve dezenformasyona mahal vermeden; “Gün birlik beraberlik günü…” Güç birliğiyle, gönül birliğiyle vatandaşlarımızın yanındayız. Arama kurtarma çalışmalarımız büyük bir titizlikle ve hassasiyetle devam ediyor. Rabbim yardımcımız olsun…” ifadelerini kullandı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.