DOLAR 32,3679 0.14%
EURO 34,9716 -0.31%
ALTIN 2.324,230,22
BIST 9.079,973,10%
BITCOIN 22760110,52%
Edirne
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Aksal, dolunun vurduğu köyleri ziyaret etti

Aksal, dolunun vurduğu köyleri ziyaret etti

ABONE OL
18 Ekim 2021 13:31
Aksal, dolunun vurduğu köyleri ziyaret etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu (KEFEK) Başkanı ve AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal, geçtiğimiz gün dolu yağışından etkilinen İpsala’ya bağlı köylerde ziyaretlerde bulunarak, “Hemşehrilerimizin hiç şüphesi olmasın ki hükümetimiz ve devletimiz ile birlikte zararlarının giderilmesi hususunda elimizden geleni yapacağız” dedi.

TBMM KEFEK Başkanı ve Edirne Milletvekili Fatma Aksal, dolu afetinden etkilenen İpsala İlçesi’ne bağlı Sarıcaali, Sultanköy ve Balabancık köylerini ziyaret etti.

Çeltik üreticileri ile köy kahvehanesinde bir araya gelen Milletvekili Aksal, ile afetin yaşandığı ilk andan itibaren devletin tüm kurum ve kuruluşlarının teyakkuzda olduğunu belirterek, “Edirne’mizde bazı ilçeler Çiftçilerimizin tarlalarının büyük ölçüde etkilendiği bir dolu afeti yaşadık. İlgili kurum ve kuruluşlarımız, devletimizin tüm yetki ve imkanları ile afetin yaşandığı ilk andan beri teyakkuzda” dedi.

Yaşanan afet sonrası hasar tespit çalışmaları ve süreç ile ilgili bilgi alan Milletvekili Aksal, “Hemşehrilerimizin hiç şüphesi olmasın ki hükümetimiz ve devletimiz ile birlikte zararlarının giderilmesi hususunda elimizden geleni yapacağız. Üreticilerimize tekrar geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Rabbim beterinden muhafaza etsin” ifadelerini kullandı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.