DOLAR 32,5096 -0.12%
EURO 34,7805 -0.27%
ALTIN 2.423,10-0,27
BIST 9.742,581,01%
BITCOIN 21632700,10%
Edirne
16°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Aksal, Edirnelilere teşekkür etti

Aksal, Edirnelilere teşekkür etti

ABONE OL
18 Mayıs 2023 10:22
Aksal, Edirnelilere teşekkür etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yeniden AK Parti Edirne Milletvekili olarak seçilen Fatma Aksal, Edirnelilere teşekkür ederek, “27. Dönemde olduğu gibi, oy versin vermesin tüm hemşehrilerimin hizmetkârı olmaya ve bu kadim şehri Türkiye Büyük Millet Meclisinde en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceğim” dedi.

Geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen Milletvekili Genel Seçimlerinde 28. Dönem AK Parti Edirne Milletvekili olarak seçilen Fatma Aksal, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, kendisine bir kez daha Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde Edirne’yi temsil etme hakkı veren Edirnelilere teşekkür etti.

Edirnelilerin yüzde 91 gibi rekor bir katılımla sandıklara gidip özgür iradesini sandığa yansıttığını belirten Aksal, “Ülkemiz genelinde bir demokrasi bayramına dönüşen seçimlerin Edirne’mize, ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Aksal, “27. Dönemde büyük bir onur ve gururla temsil ettiğim bu şehre, Şükrü Paşa’nın ifadesiyle ‘şehri mukaddes Edirne’ye ikinci bir dönem hizmet etme fırsatını şahsıma veren Cumhurbaşkanımız, Genel başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, oylarıyla beni bu göreve layık gören hemşehrilerime, destek ve güvenleri için bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.

Seçim çalışmalarında görev alan herkese teşekkür eden Aksal, “Seçim sürecinde büyük bir gayretle çalışan milletvekili adaylarımıza, SKM başkanımız ve yöneticilerine, il ve ilçe teşkilatlarımızın ana kademe, kadın kolları, gençlik kolları, mahalle ve köy yönetimlerimize ve tüm teşkilat mensuplarımıza, kurulduğu günden beri partimize emeği geçen tüm yöneticilerimize, İl Genel Meclisi ve Belediye Meclis, üyelerimize, Belediye başkanlarımıza, davet beklemeden ‘bende varım’ diyerek koşup gelen ve canla başla çalışan dava arkadaşlarıma, her zaman yanımda olan kıymetli aileme; Cumhur ittifakımızın milletvekili adaylarına, tüm yöneticilerine ve bu partilere gönül vermiş tüm hemşerilerime, oylarıyla, dualarıyla; gerek AK Partimize gerek Sayın Cumhurbaşkanımıza destek veren tüm hemşehrilerime şükranlarımı sunuyorum. 27. Dönemde olduğu gibi, oy versin vermesin tüm hemşehrilerimin hizmetkârı olmaya ve bu kadim şehri Türkiye Büyük Millet Meclisinde en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceğim… İnanıyorum ki; milletimiz 28 Mayıs’ta bu ülkenin istiklali ve istikbali için daha güçlü bir şekilde Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a destek verecektir” dedi.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.