DOLAR 32,5579 -0.03%
EURO 34,9230 0.08%
ALTIN 2.429,38-0,01
BIST 9.645,02-0,50%
BITCOIN 2172355-0,64%
Edirne
18°

PARÇALI BULUTLU

13:08

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Aksal, Edirne’yi karış karış geziyor

Aksal, Edirne’yi karış karış geziyor

ABONE OL
16 Ekim 2021 00:47
Aksal, Edirne’yi karış karış geziyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu (KEFEK) Başkanı ve AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal, TBMM Genel Kurul çalışmalarına ara verilmesinin ardından seçim bölgesi olan Edirne’ye dönerek bölge halkı ile her fırsatta bir araya geliyor.

Yoğun bir tempoda çalışmalarını sürdüren Aksal, “Edirne için, hemşehrilerimiz için teşkilatımız ile birlikte bir an durmaksızın hizmet amacıyla gece gündüz demeden sahadayız. Kurulduğu ilk günden beri hizmet şiarıyla hareket eden bir davamız var. Bizler de Edirne’mizde, vatandaşımızın derdi ile dertleniyor, Devletimizin hizmet ve yatırımlarını hemşehrilerimizle buluşturuyoruz. ‘Milletin Adamı’ hitabıyla anılan bir Cumhurbaşkanı ve Genel Başkanın yolunda elbette ki odak noktamız millet olarak çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.

Edirne için daima en iyi hizmet amacında olduklarını belirten Aksal, “Edirne hem tarihi hem kültürel olarak ülkemizin gözbebeği. Bizler bu şehre gereken değeri verebilmek, Edirneli hemşehrilerimizin her daim yanında olmak için gece gündüz demeden programlarımıza çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bu vesile ile çalışmalarımızda bizimle beraber olan, canla başla sahada hizmet için koşturan teşkilatımızın her bir üyesine, belediye başkanlarımıza, ilçe başkanlarımıza, gönüllülerimize, emekleri için teşekkür ediyorum. Hep birlikte Edirne’miz için çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.