DOLAR 32,5411 -0.01%
EURO 35,0138 0.3%
ALTIN 2.425,590,11
BIST 9.722,090,80%
BITCOIN 2100358-3,35%
Edirne
21°

KAPALI

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

Aksal, yeni eğitim-öğretim yılını kutladı

Aksal, yeni eğitim-öğretim yılını kutladı

ABONE OL
29 Ekim 2021 11:51
Aksal, yeni eğitim-öğretim yılını kutladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyon Başkanı ve AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal, yeni eğitim- öğretim yılını kutladı.

Aksal, “Dünyayı kasıp kavuran Kovid-19 salgını nedeniyle uzak kaldıkları okullarına, öğretmenlerine ve arkadaşlarına kavuşmanın heyacanını yaşayan sevgili öğrencilerimize; cıvıl cıvıl çocuk sesiyle dolu okullarını özleyen  kıymetli idarecilerimize, öğretmenlerimize ve tüm eğitim camiasına 2021-22 Eğitim-Öğretim yılının hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Aksal, “Küresel salgınla mücadele sürecinde devletimiz bir yandan eğitimin aksamaması, öbür yandan öğrencilerimizin ve tüm eğitim çalışanlarımızın sağlıklarına en ufak zarar gelmemesi için her türlü önlemi aldı ve almaya devam ediyor.

Geçen hafta ilk kez okula başlayacak yavrularımızın, anaokulu ve kreşlerimizin oryantasyon süreci başlamıştı. 6 Eylül itibarıyla ilköğretim ve lise düzeyinde de okullarımız açılıyor.

Eğitimin sekteye uğramaması, öğrencilerimizin ve eğitim camiamızın sağlığına zarar gelmemesi için toplum olarak hepimizin üzerine önemli görevler düşüyor. Devletimizin  ve Sağlık Bakanlığı’mızın yayınladığı kurallara harfien uyulması, okullardaki maske, mesafe, temizlik kurallarına riayet edilmesi ve aşı tanımlaması yapılan tüm öğrencilerimizin, eğitim camiamızın, aşılarını olması  büyük önem arzediyor.

Okul heyecanı yaşayacak tüm öğrencilerimize, sınıflarını heyecanla bekleyen öğretmenlerimize ve tüm Milli Eğitim personelimize başarılı bir eğitim-öğretim yılı diliyorum. Bu vesileyle yeni eğitim öğretim yılının ülkemize, milletimize ve Edirneli hemşehrilerime hayırlı olmasını diliyorum.”

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.