DOLAR 32,5438 0.24%
EURO 34,7911 0.08%
ALTIN 2.489,061,10
BIST 9.524,59-0,06%
BITCOIN 20513362,77%
Edirne
16°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Aksal’dan Bakan Yanık’a ziyaret

Aksal’dan Bakan Yanık’a ziyaret

ABONE OL
4 Mart 2022 21:07
Aksal’dan Bakan Yanık’a ziyaret
0

BEĞENDİM

ABONE OL

TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu (KEFEK) Başkanı ve AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık’ı ziyaret ederek, Edirne’de devam eden ve planlanan projeler ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Milletvekili Aksal ayrıca, Milli Emlak Genel Müdürü Tufan Büyükuzun’u da ziyarek ederek istişarelerde bulundu.

TBMM KEFEK Başkanı ve AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal, Ankara’da bir dizi görüşmelerde bulundu.

Aksal, “TBMM çalışmaları ekseninde fırsat bulduğumuz her anda Edirne ve bölge yatırımları – projeleri için ilgili bakanlıklarımız ve kurumlarımızla istişarelerde bulunuyor, ilimiz için ülkemiz için hizmet etmeye devam ediyoruz” dedi.

BAKAN YANIK’A ZİYARET

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık’ı ziyaret eden Milletvekili Aksal, “TBMM çalışmalarımız esnasında, hem KEFEK olarak hem de Edirne Milletvekili olarak yoğun ortak çalışmalar gerçekleştirdiğimiz Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanımız Sayın Derya Yanık’ı ziyaret ettik. Bakanlığımız himayelerinde gerçekleştirilen, ilimiz genelinde devam eden ve planlanan projeler ile ilgili değerlendirmelerde bulunduk. Aile ve Toplum Hizmetleri, Çocuk Hizmetleri, Şehit ve Gazi Hizmetleri, Engelli ve Yaşlı Hizmetleri, Kadının Statüsü Genel Müdürlüklerinin iş ve işleyişleri doğrultusunda sosyal hizmete muhtaç engelli, çocuk, genç, kadın, yaşlı birey ve ailelerine koruyucu, önleyici, destekleyici, geliştirici hizmetler ile rehberlik ve danışmanlık hizmetleri, Ailenin Korunması ve Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesine yönelik yasa doğrultusundaki hizmetlerle İlimiz ve ülkemiz genelinde çalışmalarımız tüm hızıyla devam etmektedir” dedi.

MİLLİ EMLAK GENEL MÜDÜRÜ BÜYÜKUZUN’A ZİYARET

Görüşmeler kapsamından Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’na bağlı Milli Emlak Genel Müdürü Tufan Büyükuzun ile de bir araya gelen Milletvekili Aksal, “Edirne’miz odağında bir toplantı gerçekleştirdik, istişarelerde bulunduk. Kendisine misafirperverlikleri ve Edirne’ye destekleri için teşekkür ediyorum” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.