DOLAR 32,3759 0.15%
EURO 34,9739 -0.31%
ALTIN 2.324,380,23
BIST 9.124,330,49%
BITCOIN 2261730-0,46%
Edirne
19°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Aksal’dan kimyasal silah yalanına tepki

Aksal’dan kimyasal silah yalanına tepki

ABONE OL
24 Ekim 2022 12:09
Aksal’dan kimyasal silah yalanına tepki
0

BEĞENDİM

ABONE OL

TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu (KEFEK) Başkanı ve AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin (TSK) kimyasal silah kullandığı iddialarına tepki göstererek, “TSK’ya alenen iftiradır. Bu ülke üzerine oynanan oyunlara kimse maşa olmasın!” dedi.

TBMM KEFEK Başkanı ve AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal, TSK’nın kimyasal silah kullandı iddialarına sert tepki gösterdi.

Milletvekili Aksal, “Edirne’den Kars’a tüm illerimiz ile bizler Türkiye’yiz. Dil, din, ırk ayrımı yapmadan ülkemizi milletimizi müreffeh yarınlara taşımak için devletimizle hükümetimizle canla başla çalışıyoruz. Hepimizin bu davada ortak amacı ülkemizi muasır medeniyetler seviyesine taşımak. Bu yolda bizi ayırmak, kardeşliğimize darbe vurmak isteyen düşmanlarımız hiç bitmedi, hiç azalmadı. Aksine Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan dimdik durdukça milletinden aldığı güçle dünyaya kafa tuttukça terör örgütleri, darbe seviciler, vesayet odakları daha da büyük hırsla üzerimizde oyunlar oynadılar” dedi.

“ASILSIZ İDDİALARLA ORDUMUZU YIPRATMAK İSTİYORLAR”

“Son günlerde ordumuzun, kahraman Mehmetçiğimizin şanına leke sürmeye çalışan, Türk Silahlı Kuvvetlerimizin kimyasal silah kullandığı yönünde asılsız iddialarla ülkemizi yıpratmaya çalışıyorlar” diyen Milletvekili Aksal, “Milli Savunma Bakanımızın Sayın Hulusi Akar’ın yaptığı açıklamalarda ve Edirne ziyaretinde de özellikle vurguladığı gibi bizim inançlarımız var, bizim sahip olduğumuz insani değerleri var. Manevi değerlerimiz var. Bunlar tamamen iftira, resmen örgüte destek için yapılmış söylemlerdir.

Böyle kirli oyunlara hain emellere muhalefetin alet olması hususunu kamuoyu vicdanına bırakıyoruz. Bu yapılan muhalefet olmak değil, kendi askerine dünyanın sayılı askeri savunma kurumlarından birine; TSK’ya alenen iftiradır. Bu ülke üzerine oynanan oyunlara kimse maşa olmasın!

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğüyle bizler dünya barışı için tüm ülkelere öncülük eden bir konumda iken kendi içimizdeki bazı muhalif isimlerin, artık çizgiyi aşarak kendi askerine böyle bir ahlaksız iftirasını asla kabul etmiyoruz. Bakanlığımız ivedilikle gerekli davaları açtılar. Hem devlet olarak hem hükümet olarak bu ihanet diline bu oyunlara karşı Vatan! demeye Bayrak! demeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

 

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.