DOLAR 32,3330 0.24%
EURO 35,0943 -0.12%
ALTIN 2.296,580,85
BIST 8.983,462,01%
BITCOIN 22894031,21%
Edirne
22°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Anne ve babasının adına oda yeniledi

Anne ve babasının adına oda yeniledi

ABONE OL
29 Temmuz 2022 11:28
Anne ve babasının adına oda yeniledi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Trakya Üniversitesi mezunu Fulden Çereti, annesi Shadan Çereti adına ve babası Aydın Çereti anısına Hastanede oda yeniledi.

Trakya Üniversitesi Hastanesinde hayırseverler tarafından gerçekleştirilen oda yenilemeler devam ediyor. Trakya Üniversitesi mezunu Kosovalı Fulden Çereti’nin annesi Shadan Çereti adına ve vefat eden babası Aydın Çereti anısına yenilenmesi ve tefrişatını gerçekleştirdiği oda açılışına Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Hastane Başhekimi Prof. Dr. Abdullah Taş, Başhekim Yardımcıları Prof. Dr. Nurettin Taştekin, Prof. Dr. Mustafa İnan, Prof. Dr. Enis Uluçan, Prof. Dr. Hakan Erbaş, Hemşirelik Hizmetleri Müdürü Öğr. Gör. Saadet Elmas ile Uluslararası Hasta Birimi Sorumlusu Uzm. Dr. Nilgün Tabakoğlu ile çalışanlar katıldı.

Trakya Üniversitesinin bir mezunun vefa örneği göstererek böylesine bir iyilik halkasına katılmasından büyük bir memnuniyet duyduğunu ifade eden Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, oda yenileme ve tefrişatının hayırseverlerin destekleri ile devam ettiğini ifade etti.

Trakya Üniversitesinde okumanın ayrıcalığını öğrencilik yıllarında ve sonrasında da hissettiğini ifade eden hayırsever Fulden Çereti, hem bir vefa örneği göstermek hem de anne ve babasının adını yaşatmak adına böyle bir hayır faaliyeti gerçekleştirdiğini belirterek kendisine bu imkânı tanıyan Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Prof. Dr. Abdullah Taş ve Öğr. Gör. Saadet Elmas’a teşekkür etti.

Konuşmaların ardından isim plakası yerine asıldı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.