DOLAR 32,3769 0.17%
EURO 35,0379 -0.17%
ALTIN 2.324,750,24
BIST 9.097,980,20%
BITCOIN 2264318-0,41%
Edirne
19°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Bağımlılıklara karşı eğitim verildi

Bağımlılıklara karşı eğitim verildi

ABONE OL
24 Kasım 2022 11:10
Bağımlılıklara karşı eğitim verildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Trakya Üniversitesi Sağlık Kültür Daire Başkanlığı, bağımlılıklara karşı mücadele konusunda çalışanlarını bilgilendirici bir eğitime ev sahipliği yaptı.

İçişleri Bakanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından yurt genelinde hayata geçirilen “En İyi Narkotik Polisi Anne” isimli proje kapsamında Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı çalışanlarına uyuşturucu kullanımı ve bağımlılığı, aile içi iletişim, çocuk/ergen iletişimi, bağımlılık sorununda çözüm yolları ve önerileri konularında eğitim verildi. Narko-Rehber Hakan Yılmaz tarafından verilen eğitimlerde, SKS çalışanları uyuşturucu bağımlığının yanı sıra teknoloji bağımlılığı ile mücadele yöntemleri hakkında kıymetli bilgiler edindi.

Bir insanın kazanabileceği en değerli unvanın “anne/baba” olduğunu ifade eden Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Öğr. Gör. Burak İşçimen “Bir anne babanın en değerli varlığı evladıdır. Anne ve babalar, evlatlarını her türlü kötülükten korumak için mücadele eder. Günümüzde farkındalığı her geçen gün artan teknoloji bağımlılığı ile madde bağımlılığı gibi negatif durumlardan geleceğimiz evlatlarımızı korumalıyız. Bunun yolu da bilinçlenmeden geçiyor. Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı olarak evlatlarımızı ve geleceğimizi her türlü bağımlılıktan uzak tutmak için yapmamız gerekenleri artık biliyoruz.” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.