DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BIST 9.693,461,77%
BITCOIN 2074648-2,72%
Edirne
11°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Bakan Kasapoğlu’ndan destek sözü

Bakan Kasapoğlu’ndan destek sözü

ABONE OL
11 Kasım 2021 22:46
Bakan Kasapoğlu’ndan destek sözü
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Kırkpınar Güreşleri’ne katılmak için geldiği Edirne’de, Keşan’ı da ziyaret ederek Keşan Belediyesi ve Başkanı Mustafa Helvacıoğlu’na spor yatırımları konusunda tam destek sözü verdi.

Kasapoğlu’nu Keşan ziyaretinde Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, Yenimuhacir Belediye Başkanı Mustafa Türker, Keşan Belediye Başkan Yardımcısı Nuran Uslu, AK Parti Keşan İlçe Başkanı Gürcan Kılınç karşıladı.

Karşılama sonrası AK Parti Keşan İlçe Teşkilatı’na geçen Bakan Kasapoğlu, “Keşan’ı kazanmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Keşan’a bundan sonra çok daha fazla zaman ayırmak istiyoruz. Keşan’ı kazanmanın şu anda üzerimizde sorumluluğu var. Keşan’daki belediyelerimize destek olma noktasında çok çalışacağız. Bakanlığımızın tüm imkanları sizlerin ve Keşan’ın hizmetinde. Buradaki gençlerimiz pırıl pırıl. Onlar ve yarınlar için çalışacağız. Gençlik ve sportif yatırımlarımızla Keşan’ın yanındayız. Her yaştan insana hizmet üreteceğiz. Keşan’da yatırımları hızlı şekilde Keşan Belediyesi ve Başkanıyla birlikte hayata geçireceğiz, böyle bir imkanımız var. İnşallah çok kısa zaman sonra yine Keşan’a gelmek istiyoruz.” dedi.

Helvacıoğlu da Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nu Keşan’da ağırlamaktan dolayı memnun olduklarını ifade etti ve Keşan için birlikte çok güzel işlere imza atılacağını dile getirdi.

 

Haber Merkezi

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.