DOLAR 32,4927 -0.16%
EURO 34,9316 0.2%
ALTIN 2.439,850,70
BIST 9.716,77-0,05%
BITCOIN 2063966-2,22%
Edirne
19°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Bakanlar Kapıkule’de görüştü

Bakanlar Kapıkule’de görüştü

ABONE OL
8 Mart 2022 11:05
Bakanlar Kapıkule’de görüştü
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ticaret Bakanı Mehmet Muş, Kapıkule Sınır Kapısı’nda Arnavutluk Ekonomi ve Maliye Bakanı Deline İbrahimaj ile iki görüşme gerçekleştirdi. Görüşmede iki ilişkiler ele alınırken, gümrük kapılarının modernizasyonu ve gümrük işlemlerine ilişkin tecrübeler paylaşıldı.

Ticaret Bakanı Mehmet Muş, bir dizi inceleme ve görüşmelerde bulunmak üzere dün Edirne’ye geldi. Kapıkule Gümrük Kapısı’nı ziyaret eden Bakan Muş’u Edirne Valisi Ekrem Canalp, TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu (KEFEK) Başkanı ve AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal tarafından karşılandı.

ARNAVUTLUK EKONOMİ VE MALİYE BAKANI İLE GÖRÜŞTÜ

Bakan Muş burada Arnavutluk Ekonomi ve Maliye Bakanı Deline İbrahimaj ile iki görüşme gerçekleştirdi. Basına kapalı gerçekleştirilen görüşmede, gümrük kapılarının modernizasyonu ve gümrük işlemlerine ilişkin tecrübeler paylaşılırken, ikili ilişkiler ele alındığı öğrenildi.

GÜMRÜK SAHASINDA İNCELEME

Bakan Muş, Arnavutluk Ekonomi ve Maliye Bakanı Deline İbrahimaj ile gerçekleştirdiği iki görüşmenin ardından Kapıkule Sınır Kapısı’nda incelemelerde bulundu. Bakan Muş’a ayrıca GTİ Gümrükler GM ve Bilgi Teknolojileri hakkında da sunum yapıldı.

SELİMİYE CAMİİ VE II. BEYAZIT KÜLLİYESİ’NE ZİYARET

Kapıkule Sınır Kapısı’ndaki temaslarının ardından Ticaret Bakanı Muş, Selimiye Camii ve II. Beyazıt Külliyesi Sağlık Müzesi’ni ziyaret etti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.