DOLAR 32,3828 0.19%
EURO 35,0626 -0.11%
ALTIN 2.325,070,26
BIST 9.142,400,69%
BITCOIN 2261791-1,64%
Edirne
22°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Balaban gözyaşlarına boğuldu!

Balaban gözyaşlarına boğuldu!

ABONE OL
29 Nisan 2021 10:53
Balaban gözyaşlarına boğuldu!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Survivor’da oynanan iletişim oyununda konuştuğu annesinin nişanlısı hakkında söylediği sözler karşısında şok yaşayan Kırkpınar Başpehlivanı İsmail Balaban, gözyaşlarına hakim olamadı. Balaban yaşadığı şokun ardından hem SMS 1’incisi, hem Twitter gündeminin 1’incisi olarak sosyal medyayı salladı.

Survivor’da iletişim oyununu kazanan takım İsmail Balaban’ın olduğu Ünlüler takımı oldu. Kazanan takım daha sonra ödül alanına gelerek aileleri ile telefonda görüşme yaptı. Sıra İsmail Balaban’a geldiğinde ise annesi ile gülerek başladığı telefon görüşmesi üzüntü ile sona erdi. Telefon konuşmasında Anne Gülsüm Balaban’ın “Hiçbir şey bırakıp gittiğin gibi değil, beni burada öldürdüler” sözleri hem izleyicileri hem İsmail Balaban’a şok yaşatırken geceye de damga vurdu. Sosyal medyada İsmail Balaban’ın yaşadığı üzüntüyü birçok izleyici “dik dur biz seninleyiz” mesajları ile destek paylaşımları yaptı.

“OĞLUM BENİ BURADA ÖLDÜRDÜLER”

İletişim oyununu kazanan İsmail Balaban’ın annesi Gülsüm Balaban oğluna telefonda şu açıklamayı yaptı: “Anneciğim iyi olmaya çalışıyoruz, sinir krizleri geçiriyorum. Hiçbir şey bırakıp gittiğin gibi değil. Hiçbir şekilde onun adını anma. Bırakıp gittiğin kız gibi değilmiş oğlum. Beni burada öldürdüler. Ben neler çektim. Hiçbir şey bırakıp gittiğin gibi değil. Bana neler yaşattılar sen gittikten sonra. Bunlar yılanmış oğlum. 4 aydır kriz geçiriyorum burada. Sen kendine dikkat et” dedi

“ŞU AN NE YAPACAĞIMI BİLMİYORUM”

Şaşkınlığa uğrayarak görüşme sonrası takımına ve konseyde Acun Ilıcalı’ya durumu anlatan İsmail Balaban, “Annem söyledi ben böyle hiçbir şey beklemiyordum. Annem gerçekten melek gibi birisidir. Kolay kolay kimseye sitem etmez. O kadar büyük bir şey oldu ki annem 4 aydır çok kötü durumdayım diyor. Sadece yaşanılanları merak ediyorum. Demek ki çok önemli şeyler oldu. Şu an ne yapacağımı bilmiyorum. İletişim ödülünü kazandığıma sevineyim mi üzüleyim mi bilmiyorum” dedi.

“İSMAİL BALABAN HEM SMS ZİRVESİNİ HEM TWİTTER ZİRVESİNİ ALDİ”

Ödül oyunu sonrası konseyde Acun Ilıcalı’nın “istersen sana nişanlınla görüşme hakkı tanıyabiliriz” teklifine ise “Balaban ben annemle konuşmak istiyorum” yanıtını verdi. Konuşmaların ardından Kırkpınar Başpehlivanı İsmail Balaban haftanın SMS oylamasında 1. Olması ile moral buldu. İsmail Balaban’ın yaşadığı üzüntülü anlar ve haftanın SMS 1.si olması sonrasında Twitter da TT listesinde de uzun süre 1.sıradan düşmemesi dikkat çekti.

“GÜREŞ CAMİAMİZİN KENETLENDİĞİNİ GÖRMEK BENİ ÇOK SEVİNDİRDİ”

Başpehlivan Balaban’ın tekrar SMS 1.liğini geri alması sonrası Kırkpınar Ağası Seyfettin Selim’de Twitter’dan yaptığı açıklamada, “Başpehlivanımız İsmail Balaban siz güreşseverlerimizin de destekleri ile 1.oldu. Güreş camiamızın böylesi günlerde kenetlendiğini birlik olduğunu görmek beni çok sevindirdi. Burada pehlivanımızı destekleyen onu bu yarışta yalnız bırakmayan tüm güreş camiamıza gönülden teşekkür ediyorum” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.