DOLAR 32,6039 0.39%
EURO 34,8231 0.24%
ALTIN 2.493,370,38
BIST 9.473,45-0,54%
BITCOIN 21172033,88%
Edirne
17°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Barkod sistemi kolaylık sağlıyor

Barkod sistemi kolaylık sağlıyor

ABONE OL
16 Şubat 2022 11:33
Barkod sistemi kolaylık sağlıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edirne Bakkal ve Tekel Bayileri Odası Başkanı Süleyman Yaşagör, bakkal esnafının teknolojiden yararlanması için sürekli görüşmeler yaptığını, barkod sisteminin esnafına daha kazanç yaratacağını ifade etti.

Teknolojinin her geçen gün gelişmesiyle birçok sektör müşterilerini elinde tutmanın yanı sıra potansiyeli de artırmak için mücadele veriyor. Bakkal esnafının işine en çok yarayacak barkod sistemini kullanmasını isteyen başkan Süleyman Yaşagör, sistemin satılan çeşidi, hangi dönemlerde hangi ürünün daha çok sattığı, doğru stoklama yapılması ile kazançları daha iyi görebileceğini belirtti.

“İŞLETMELERİMİZ KESİNLİKLE BARKOD SİSTEMİNE GİRMELİ”

Barkod sistemi ile bakkal esnafının işletmesini yakından daha iyi takip edebileceğini ve bunun işletmeye daha faydalı olacağını dile getiren Edirne Bakkal ve Tekel Bayileri Odası Başkanı Süleyman Yaşagör “Teknolojik olarak bizimde kendimizi işletmelerimizi yenilememiz şart. Biz üyelerimize devamlı ziyaretlerimizde bu konuda kendilerini bilgilendiriyoruz. Kesinlikle işletmelerimiz bu barkod sistemine girmeli. Barkod sisteminde satmış olduğumuz çeşidi bilmiş oluruz. Dolayısıyla hangi dönemlerde, hangi çeşitlerin daha fazla satışının yapıldığını bilmiş oluruz. Bunlar yılı 4’e bölüp 3 aylık dönemler haline getirirsek bir raporlama alıp 3 aylık dönemde hangi çeşitleri satmışsa örnek Ocak Şubat Mart aylarında, Nisan Mayıs, Haziran aylarında, Temmuz Ağustos, Eylül aylarında, Ekim Kasım Aralık aylarında hangi ürünlerin daha çok satışını yapmışsak o ürünlerin üzerine alışlarımızı yoğunlaştırırız, hem stoklu çalışıp yok satmamamızı sağlar. Aynı zamanda işimizi en iyi şekilde yapmış oluruz. Kesinlikle teknolojiyi iş yerlerimize uygulamamız lazım. Bu belli bir yatırım istiyor ama kazançlarımızdan belli bir nakit ayırıp bu yatırımı gücü olanın yapmasını istiyoruz. Bir an önce herkes bu barkod sistemine geçerse işine daha faydalı olacağını, kazançlarını daha iyi görebileceği, karlılığı daha iyi takip edebileceği konusunda kendilerine bilgi veriyoruz” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.