DOLAR 32,5547 0.01%
EURO 35,0567 0.53%
ALTIN 2.428,740,25
BIST 9.722,090,80%
BITCOIN 2093717-3,44%
Edirne
18°

KAPALI

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Bayrak güven tazeledi

Bayrak güven tazeledi

ABONE OL
5 Kasım 2021 10:53
Bayrak güven tazeledi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edirne Arasta Çarşısı Derneği’nin açık oylama usulü ile gerçekleştirilen 2020-2021 Seçimli Genel Kurulu sonucunda mevcut başkan Adem Bayrak güven tazeleyerek yeniden Arasta Çarşısı Derneği Başkanlığına seçildi. Derneğin yönetim kurulu üyeleri de Aykut Demirkol, Semih Birkiye, Yavuz Özbostan ve Kaan Akgül oldu.

“UMUTLUYUZ”

Gerçekleştirilen genel kurul sonrası kendisine destek veren esnaflara teşekkür eden Arasta Çarşısı Dernek Başkanı Adem Bayrak, “3.dönem için esnaf arkadaşlarımızın desteği ile güven tazeledik. Hayırlısı ile 2020 2021 seçimli genel kurulumuzu gerçekleştirdik. Katılan esnaf arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Çevre düzenlemesi ile çarşı esnaflarımızı için çok daha iyi olacağını umut ediyoruz” dedi.

“SELİMİYE CAMİİ ÇEVRE DÜZENLEMESİNİN BİTMESİNİ BEKLİYORUZ”

Selimiye Camii Çevre Düzenlemesi Projesi’nin tamamlanmasının ardından il dışından gelecek olan misafirlerin yeşil cennet görünümüyle rahat refah içinde oturacakları, cami ve çarşı ziyaretini yapacaklarını belirten Bayrak, “Reisimiz, sayın valimiz, belediye başkanımız ve vakıflar bölge müdürümüze sonsuz teşekkür ederiz. Çok daha güzel olacağı umuduyla başlandı hayırlısı ile bitecek. 79 esnafın bulunduğu çarşımızın derneğinin genel kurulunda talepleri görüşüldü. Öncelikle Selimiye çevre düzenlemesinin bitmesini istiyor ve bekliyorlar. Çünkü çarşının her tarafı kapandı millet içeri girmekte endişe ediyor. Acaba başımıza taş tuğla gelir mi diye düşünüyor” dedi.

“MODERN TUVALET ŞART”

Cami avlusundaki tuvaletlerin yetmediğini belirten Bayrak, “İlave tuvalet lazım ama nereye nasıl yapılır bu konuda gündeme alınmalı. En büyük ihtiyaç tuvalettir. Çarşı içinde olanlarda çok eski tuvaletler. Modern tuvalet şart. Hasta ve yaşlılara hitap etmiyor oturup kalkamıyor. Ayrıca vatandaşlardan gelen bir talepte camimizin şadırvanlarının üzerinin kapatılması isteniyor. Abdest alanlar el yüz yıkayan turistler yağmurda ıslanıyor” dedi.

BANKAMATİK SORUNU

Arasta Çarşının yakınında bankamatik olmamasının önemli bir sorun olduğuna dikkat çeken Bayrak, “Çarşıya yakın uygun bir yerde bankamatik istiyoruz. Acilen olmasını rica ediyoruz. Müşteri para çekmek için aşağı bankalar durağına iniyor parayı çektiğinde de bir daha buraya geri dönüş yapmıyor. Esnaf müşteri kaybına uğruyor. Müşterimizin memnun etmek yormamak müşteri kaybını önlemek için bankamatik şart. Ayrıca esnafımız da bazı iş ve işlemler için de çarşıya inmek zorunda kalıyor iş kaybına uğruyor. Çevre düzenlemesi yapılırken bankamatik konmasını talep ediyoruz” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.