DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BIST 9.693,461,77%
BITCOIN 20845400,79%
Edirne

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

04:46

İMSAK'A KALAN SÜRE

BBP’de kurultay heyecanı

BBP’de kurultay heyecanı

ABONE OL
17 Ekim 2020 10:23
BBP’de kurultay heyecanı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Büyük Birlik Partisi (BBP) Edirne İl Başkanı Arif Köroğlu, partisinin 11’nci Olağan Büyük Kurultayı’nın yarın Ankara’da yapılacağını söyledi.

BBP Edirne İl Başkanı Arif Köroğlu, merhum BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu’nun emperyalist, sömürgeci “yeni dünya düzeni” karşısında “Nizam-ı Alem” deyip  29 Ocak 1993 tarihinde Büyük Birlik Hareketini başlattığını belirterek, “Yeni dünya düzeni” denilen, modern emperyalizmin karşısında; insanca yaşam, hakça paylaşım, ahlak, adalet ve erdemi önceleyen “Nizam-ı Alem” davasına duyulan ihtiyaç, günümüzde daha da elzem hale geldi” dedi.

Büyük Birlik Hareketi’nin, sadece bir karşı duruş ya da bir tepki hareketi olmadığını, kendi felsefesi, fikri, ideolojik sistematiği olan özgün bir medeniyet projesinin adı olduğunu belirten Köroğlu, “Zulüm ve sömürü düzeninin hakim olduğu dünyada yeniden adalet, barış ve huzur getirmek için yola çıkmış; Türk-İslam mefkuresi sevdalıları Alperen’ler, “Büyük Birlik Partililer 27 yıllık hatıraları ve geleceğe yönelik umutlarıyla davalarını sürdüreceklerdir. Büyük Türkiye” iradesinin fitilini ateşleyerek, tüm bunları ülke siyasetine etkin hale getirecek vizyona sahip siyasal oluşum Büyük Birlik Partisidir” dedi.

“Milliyetçilikle bezenmiş, muhafakarlıkla desteklenmiş, demokrasi ile taçlanmış ve hukukla hem hal olmuş ideal bir siyaset olarak; “Türk-İslam Ülküsünün” tüm insanlığa ümit olması için uğraşmak en büyük siyasi iddiamızdır” diyen Köroğlu, şunları söyledi;

“Rahmetli Şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nun dediği gibi; “Biz inandığımızı yaptık, inandığımızı yapmaya da devam ediyoruz.” 18 Ekim Pazar günü “İddiamız Büyük Birlik, İdealimiz Büyük Türkiye” temasıyla gerçekleştireceğimiz 11.Olağan Büyük Kurultay’ımız şimdiden camiamıza, ülkemize ve Aziz Milletimize hayırlı olsun. Allah Yüce Türk Milletimizin birliğini ve kardeşliğini daim etsin” şeklinde konuştu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.