DOLAR 32,3297 0.24%
EURO 35,0672 -0.18%
ALTIN 2.296,120,83
BIST 9.055,812,83%
BITCOIN 22832300,63%
Edirne
22°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Belediye ücretsiz wifi hizmeti başlattı

Belediye ücretsiz wifi hizmeti başlattı

ABONE OL
14 Kasım 2022 15:55
Belediye ücretsiz wifi hizmeti başlattı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edirne Belediyesi, Selimiye Meydanı ile Şehit Astsubay Ömer Halisdemir 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Şehitleri Parkı noktalarında ücretsiz wifi-internet bağlantı noktaları oluşturdu. Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, halka ücretsiz internet iletişimi sağlamak amacıyla başlattıkları uygulamanın kısa sürede şehrin değişik noktalarında da hayata geçirileceğini söyledi.

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’ın talimatıyla Belediye Bilgi İşlem Birimi tarafından yürütülen proje kapsamında, halkın internete ücretsiz ulaşabilmeleri için ücretsiz wifi hizmeti sunulmaya başlandı. Projenin ilk etapta Selimiye Meydanı ile Şehit Astsubay Ömer Halisdemir 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Şehitleri Parkı’nda toplam 40 bin m2’lik alanda başlatıldığını belirten Başkan Gürkan, dileyen herkesin telefon ya da tablet cihazlarından wifi üzerinden üst düzey güvenlikli ücretsiz internet erişimine ulaşabileceğini söyledi. Gürkan, “İnternet artık hayatımızın temellerinden biri haline geldi. Gelişen teknoloji ve bilgi çağında artık herkes bireysel işlemlerinde internet kullanma gereksinimi duyuyor. Biz de sosyal belediyecilik kapsamında ücretsiz wifi hizmetimizi şimdilik iki alanda faaliyete geçirdik. En kısa sürede bu hizmeti şehrimizin diğer ana noktalarında da hayata geçireceğiz.” dedi.

Edirne Belediyesi’nin belirtilen alanlardaki ücretsiz wifi hizmetinden yararlanmak isteyenler, telefon ve diğer cihazlarında wifi uygulamasını açtıktan sonra “Edirne Belediyesi” sinyalini alacak ve açılan panele iletişim bilgilerini girdikten sonra telefonlarına gelecek parola ile sisteme giriş yapabilecek.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.