DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BIST 9.693,461,77%
BITCOIN 2067247-1,89%
Edirne
11°

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Belediyeden ödemelerinizi internet üzerinden yapın uyarısı!

Belediyeden ödemelerinizi internet üzerinden yapın uyarısı!

ABONE OL
16 Mart 2020 11:43
Belediyeden ödemelerinizi internet üzerinden yapın uyarısı!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Koronavirüsün tüm dünyada ve Türkiye’de görülmesi üzerine Edirne Belediyesi, sağlık risklerini önlemek amacıyla belediyeye yapılacak olan ödemelerin internet üzerinden yapılmasını istedi.

Edirne Belediyesi Koronovirüsü alarmına karşı yeni önlemler almaya devam ediyor. Belediye Koronavirüsü Hastalığı nedeniyle oluşabilecek sağlık risklerini önlemek amacıyla mükelleflerin belediye ödemelerini elektronik ortamda yapmasını istedi.

Edirne Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada şunlara yer verildi:

“Bilindiği gibi gerek ulusal gerek uluslararası boyutla yakından takip edilen Yeni koronavirüsü  hastalığı (Covid-19) ile mücadele kapsamında uzman tavsiyeleri, değerlendirmeler ve analizler çerçevesinde zorunlu olmadıkça vatandaşlarımızın kalabalık ortamda bulunmaması önem arz etmektedir.

Bu çerçevede mükelleflerimiz tarafından bizzat belediyemizin ödeme noktalarında gidilerek yapılan tüm ödeme işlemlerinin Belediyemizin www.edirne.bel.tr adresindeki resmi sitesinde ve mobil uygulamamızda bulunan E-Vezne uygulaması üzerinden banka veya kredi kartı ile gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca anlaşmalı bankalardan su faturası ödemeleriniz için otomatik ödeme talimatı verebilirsiniz. Yeni koronavirisü hastalığı nedeniyle oluşabilecek sağlık risklerini önlemek amacıyla elektronik iş ve işlemlerinizi bu yöntemle yerine getirmenizi önemle tavsiye ederiz”

Haber Merkezi

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.