DOLAR 32,3271 0.21%
EURO 35,1283 -0.12%
ALTIN 2.306,601,29
BIST 9.079,973,10%
BITCOIN 22911263,63%
Edirne
19°

AÇIK

05:24

İMSAK'A KALAN SÜRE

Belediyeden ücretsiz Sağlıklı Beslenme Danışmanlığı

Belediyeden ücretsiz Sağlıklı Beslenme Danışmanlığı

ABONE OL
24 Eylül 2021 14:46
Belediyeden ücretsiz Sağlıklı Beslenme Danışmanlığı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edirne Belediyesi, Başkan Recep Gürkan’ın talimatıyla ücretsiz Sağlıklı Beslenme Danışmanlığı hizmeti başlattı. Diyetisyen Eylem Özdil tarafından yapılacak danışmanlık hizmetinde, kilo alma, kilo verme, çocuk hastalıklarında beslenme, hastalıklarda tıbbı beslenme tedavisi, kronik hastalıklarda beslenme, yaşlılarda beslenme gibi birçok konuda başta kadınlar olmak üzere tüm Edirnelilere hizmet verilecek.

‘Sağlıklı Bireyler, Mutlu Kentler’ düşüncesinden hareketle Edirne Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’nde ücretsiz Sağlıklı Beslenme Danışmanlığı hizmete sunuldu. Kilo alma, kilo verme, çocuk hastalıklarında beslenme, hastalıklarda tıbbı beslenme tedavisi, kronik hastalıklarda beslenme, yaşlılarda beslenme gibi birçok konuda vatandaşlara hizmet verecek olan Trakya Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Bölümünden mezun Diyetisyen Eylem Özdil, tüm vatandaşları ücretsiz sağlıklı beslenme danışmanlığı hizmeti almaya davet etti.

Konuyla ilgili açıklama yapan Diyetisyen Eylem Özdil, “Edirne Belediye Başkanımız Recep Gürkan’ın geliştirmiş olduğu proje kapsamında ‘Sağlıklı Bireyler, Mutlu Kentler’ düşüncesinden hareketle Edirne Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’nde ücretsiz Sağlıklı Beslenme Danışmanlığı hizmeti vermeye başladık. Bu kapsamda bize müracaat edecek vatandaşlarımıza kilo alma, kilo verme, çocuk hastalıklarında beslenme, hastalıklarda tıbbı beslenme tedavisi, kronik hastalıklarda beslenme, yaşlılarda beslenme ve benzeri konularda hizmet vereceğiz. Profesyonel vücut analiz cihazımızla, vücudumuzda ne kadar yağ oranı bulunduğunu ve ne kadar su oranı bulunduğunu ölçebilmekteyiz. Sizleri Edirne Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğümüze bekliyoruz. Bizlere 0 (284) 213 41 02 numaralı hattan ulaşabilirsiniz” ifadelerine yer verdi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.