DOLAR 32,3497 0.29%
EURO 35,1446 0%
ALTIN 2.306,551,29
BIST 9.079,973,10%
BITCOIN 22854122,57%
Edirne
18°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Belediyeden yeni online hizmetler

Belediyeden yeni online hizmetler

ABONE OL
6 Mayıs 2022 10:24
Belediyeden yeni online hizmetler
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edirne Belediyesi, vatandaşların zaman kaybını önlemek, belediyenin hizmet kalitesini arttırmak ve hizmet süresini hızlandırmak adına e-Belediye ve e-Devlet kapısı üzerinden verdiği hizmetlere yenilerini ekledi.

Edirne Belediyesi yaptığı açıklama ile Edirne Belediyesi’ne ait internet sitesinden  (https://ebys.edirne.bel.tr ) online işlemler / e-belediye bölümünden e-beyan hizmetleri olarak sunulan Bina Bildirimi, Arsa Bildirimi, Arazi Bildirimi, Çevre Temizlik Bildirimi ve İlan, Reklam Bildirimi işlemlerini vatandaşların Belediyeye gelmeden online olarak yapılabileceğini duyurdu.

Bina, Arsa, Arazi bildirimini yapan ve Belediyeye borcu olmayan mükelleflerin daha önce bizzat belediyeye gelerek almış oldukları Emlak Rayiç Değer Belgesini de bundan sonra E-Devlet kapısı üzerinden barkodlu olarak alabilecekler.

Sunulan yeni hizmet ile Vatandaşlarımız Tapu Müdürlükleri, Vergi Dairesi, SGK vb. kurumlara sunulmak üzere verilmesi gereken Barkodlu Emlak Rayiç Değer Belgesini e-Devlet Kapısı üzerindeki (https://giris.turkiye.gov.tr) Edirne Belediyesine ait hizmetler listesinde bulunan “Emlak Vergisi Bildirim Sureti/Rayiç Bedel Sorgulama” hizmeti üzerinden temin ederek ilgili kurumlara ibraz edilebilecektir.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.