DOLAR 32,5996 0.35%
EURO 34,8177 0.17%
ALTIN 2.511,681,11
BIST 9.693,461,77%
BITCOIN 20928411,94%
Edirne

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

“Bir an önce seçime gidilmeli”

“Bir an önce seçime gidilmeli”

ABONE OL
22 Kasım 2021 12:29
“Bir an önce seçime gidilmeli”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Demokrat Parti Edirne İl Başkanlığı’nı ziyaret eden Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu, AK Parti ve Cumhur İttifakı’nın artık Türkiye’ye zarar vermeye başladığını öne sürerek, bir an önce seçime gidilmesi gerektiğini söyledi.

CHP Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu, Demokrat Parti (DP) Edirne İl Başkanlığı’na ziyarette bulundu. Ziyarette DP İl Başkanı İbrahim Özyılmaz ile gündemi değerlendiren Milletvekili Gaytancıoğlu Millet İttifakı iktidarı ile ülkenin tekrar ayaklanacağını belirttiler.

“TÜRKİYE’Yİ DOĞRU YATIRIM HAMLELERİ İLE AYAĞA KALDIRMAMIZ LAZIM

Demokrat Parti Edirne İl Başkanı İbrahim Özyılmaz, 4 yıldan beri CHP ile dirsek teması içerisinde olduklarını belirterek, “Sayın vekilimiz zaten bize ‘Ne kadar CHP vekiliysem sizin de vekilinizim’ demişti. Ben Ankara’ya gittiğimde sayın vekil ile buluştuk ve genel başkanı yemeğe davet etti birlikte yemek yedik. Dirsek temasımız sürekli devam etmekte. Kılıçdaroğlu’nun ‘Mutlaka Cumhuriyet Halk Partisi, Demokrat Parti, İYİ Parti ve Saadet Partisi Millet İttifakı’nı oluşturup mutlaka bu ülkeyi kurtarmamız lazım’ dediğini biliyorum. Türkiye gerçekten bir kuşatma altında. Esasen ekonomik olarak 500 milyon dolarlık borca soktular, ekonomik olarak Türkiye sıfırı tüketmiş vaziyettedir. 3Y diyerek iktidar oldular. Yolsuzluk, yasaklar, yolsuzluk olmak üzere 3Y ile Türkiye’yi yoksulluğa mahkum ettiler. Ak’ız dediler ama sadece isimleri AK olarak kaldı. Nereye baksan kara, kararmış vaziyettedir. Onun için inşallah yönetim kurulları, milletvekilleri olarak halkımıza bazı şeyleri çok iyi bir şekilde anlatmamız gerekiyor. Türkiye’yi tekrar geçmişte olduğu gibi yatırım hamleleriyle ayağa kaldırmamız lazım. Uzunköprü’deki fabrikalar ne oldu? Bir sürü maden şirketi vardı ne oldu onlar? Şu anda sadece madencilerden yan sanayici bir iki tane fabrika kaldı. Tekrardan yatırım programına girmesi için bu iktidardan sonra Millet İttifakı olarak yapacağımızı düşünüyorum” dedi.

“DEMOKRAT PARTİ VE MİLLET İTTİFAKI’NIN DİĞER BİLEŞENLERİ İLE ÇALIŞACAĞIZ”

Ak Parti ve Cumhur İttifakı’nın artık Türkiye’ye zarar vermeye başladığını ve bir an önce seçime gidilmesi gerektiğini aktaran CHP Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu “Burada kendi evimizde gibi hissettik. Millet İttifakı ortağımız Demokrat Parti’nin Edirne il başkanlığını ziyaret etmekten onur duyuyorum. Demokrat Parti ile de fikir alışverişlerinde bulunuyoruz. 20 yıldır ülkenin üstüne bir karanlık gibi çöken ve süregelen bir iktidar var. Son günlerini yaşıyorlar. İktidarın bu ülkeye yapacağı en iyi şey bir an önce seçime gitmek olacaktır. Çünkü hepimiz takip ediyoruz ki, çarşıda, pazarda istediğimiz ürünleri satın alamıyoruz, cebimizde para satın almaya yetmiyor. Böyle yönetilmeyi hak etmiyoruz. Adalet ve Kalkınma Partisi ve Cumhur İttifakı artık Türkiye’ye zarar vermeye başladı. Biz Demokrat Parti ve Millet İttifakı’nın diğer bileşenleriyle birlikte Türkiye’yi bundan sonra kurucu ayarlarına yeniden döndürmek için var gücümüzle çalışacağız. Kısa süre içerisinde yeni bir iktidar ve yeni anlayışla halkımız yönetildiğini ve nefes aldığını hissedecek. Bu istişare görüşmeleriz de daha devam edecektir” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.