DOLAR 32,3437 0.18%
EURO 35,1730 -0.04%
ALTIN 2.245,180,09
BIST 7.962,343,14%
BITCOIN 2117549-3,88%
Edirne
11°

KAPALI

13:18

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Bungalov evleri Corona’yı unutturuyor

Bungalov evleri Corona’yı unutturuyor

ABONE OL
10 Kasım 2021 22:51
Bungalov evleri Corona’yı unutturuyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Dünya’yı etkisi altına alan Coronavirüs stresinden bir nezbe olsun uzaklaşmak isteyen vatandaşlar için Keşan Mecidiye’deki bungalov evleri adeta cazibe merkezi oldu.

Son dönemlerde Coronavirüsün Dünya üzerindeki yaratttığı stres kaçınılmaz hale gelmiş durumda. Bu stres ve sıkıntıdan biraz olsun uzaklaşmak isteyen vatandaşlar için Keşan Mecidiye’de doğayla tam anlamıyla iç içe bir yaşam sunan bungalov evleri, hem Edirne hem de diğer illerden gelen turistler için adeta bir cazibe merkezine dönüşmüş durumda.

İstanbul’daki stresli ortamdan uzaklaşmak için bungalov evlerine geldiğini anlatan Mahmut Çevik, “İstanbul’dan önceki akşam buraya geldim. Corona’dan dolayı stresli bir ortam var orada. O ortamdan uzaklaşmak istedim. Burası çok güzel huzurlu bir yer. Buraya hayran kaldım, çok keyifli. İstanbul biliyorsunuz betonarme bir yer, böyle güzel yerlere ihtiyaç duyuyoruz. Buraya ilk defa geldim ama bundan sonra sık sık geleceğim.” dedi.

“CORONA’YI UNUTUYORUZ”

Doğayla iç içe yaşanılan bungalov evlerinde Corona’yı unutuklarını belirten, Yusuf Erol Usta, “Corona’nın bu hayatımızı sıkıştırmasından dolayı kendimizi rahatlatmak için geldik. Gerçekten bu, bungalov evlerinin yaşattığı tat, lezzet, bizim için gayet rahatlatıcı oldu. Her zaman gelmeyi düşündüğüm bir yer artık. Doğayla içe olan bu ortamda Corona’yı unutuyoruz.” ifadelerine yer verdi.

“CORONAVİRÜS KORKUSUNDAN ARINDIRIYOR”

İnsanlara doğayla iç içe huzurlu bir ortam sunmaya çalıştıklarını ifade eden ve sağladıkları hizmetlerden bahseden, Demircioğlu Camping İşletmecisi Ersin Yılmaz ise şöyle konuştu: “Bu alanda bungalov, oba evleri ve kamp çadırlarımız bulunuyor. Onun haricinde müşterilerimizin kendi çadırları oluyor. Müşterilerimiz kendi karavanlarıyla da buraya gelebiliyorlar. Geleneksel okçuluk, kano, atv turları, atlı binicilik, temel dağcılık, temel kampçılık eğitimleri veriyoruz gelen misafirlerimize. Doğayla iç içe bir ortam var burada. Corona salgınının azalmasıyla yine hijyen koşullarına daha çok dikkat ederek, tedbirlere uyarak insanların doğayı daha çok tercih edeceklerini düşünmekteyiz. Biz kendi şahsımız adına Coronavirüs salgını zamanı boyunca hep burada yaşadığımız için, Coronavirüsten pek etkilenmedik. Zaten evlerimizin hepsi birbirinden bağımsızdır. Doğayla içi içe bir yaşam insanları, Coronavirüs korkusundan arındırıyor. Herkesi doğayla iç içe bir yaşama davet ediyoruz.”

(Hüsnü SARIGÜL)

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.