Çakırlar, Memleket Partisi’ne katıldı
Edirne’nin tanınmış siyasi isimlerinden Sami Çakırlar, Memleket Partisi’ne katıldı. Çakırlar’a rozetini Memleket Partisi Edirne İl Başkanı Oktay Bozkurt taktı.

Edirne’nin tanınmış siyasi isimlerinden Sami Çakırlar, Memleket Partisi’ne katıldı. Çakırlar’a rozetini Memleket Partisi Edirne İl Başkanı Oktay Bozkurt taktı.
Memleket Partisi’ne katılan Sami Çakırlar için parti il binasında rozet takma töreni düzenlendi. Partilerinin saflarına katılan Çakırlar’a rozeti Memleket Partisi Edirne İl Başkanı Oktay Bozkurt tarafından takıldı.
Edirne İl Başkanı Oktay Bozkurt, yaptığı açıklamada gerçeği görenlerin Memleket Partisinde yerini aldığını belirterek, “Edirne’mizin önemli siyasetçilerinden Sayın Sami Çakırlar da genel başkanımız sayın Muharrem İnce’nin yanında yürümeye karar vererek Memleket Partisi üyeliğini gerçekleştirdi” dedi.
Ülke genelinde, yoğun üyelik başvurularının sürdüğünün altını çizen Bozkurt, “Özellikle 30 yaş altı gençlerimiz “Muharrem İnce” diyerek her gün partimize kitlesel olarak katılıyorlar. Ben de Memleket Partisi Edirne İl Başkanı olarak; kalbinde Atatürk sevgisi olan tüm vatandaşlarımızı partimize üye olmaya davet ediyorum. Korkmayın! Bu iktidar da bu muhalefet de gidecek! Korkmayın, hep birlikte geleceğimizi geri alacağız! Başaracağız, başaracağız, başaracağız!” ifadelerini kullandı.
Kaynak: Salih Akan