DOLAR 32,6276 0.31%
EURO 34,8418 -0.13%
ALTIN 2.522,831,56
BIST 9.524,59-0,06%
BITCOIN 1999809-0,10%
Edirne
16°

PARÇALI BULUTLU

13:09

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Can dostlar sahiplenmeyi bekliyor

Can dostlar sahiplenmeyi bekliyor

ABONE OL
29 Mart 2023 12:46
Can dostlar sahiplenmeyi bekliyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edirne Belediyesi, Sokak Hayvanları Barınağı’nda sahiplenmeyi bekleyen can dostlarını www.edirne.bel.tr adresinden duyuruyor. Barınaktaki sokak hayvanlarını sahiplenmek isteyen vatandaşlar, bundan sonra sahiplenmeyi bekleyen can dostlarımızı www.edirne.bel.tr adresine girerek, fotoğraflarını görebilecek ve kimliği ile ilgili gerekli bilgilere buradan ulaşabilecek.

Edirne Belediyesi, “Sizin eviniz, onun yuvası olsun ister misiniz? Satınalma.. Sahiplen” sloganıyla www.edirne.bel.tr adresinden Edirne Belediyesi Sokak Hayvanları Barınağı’nda ‘sahiplenmenizi bekleyen’ can dostlarımızı yayınlamaya başladı.

Vatandaşlar, düzenli olarak yenilenen sayfadan, Edirne Belediyesi Sokak Hayvanları Barınağı’nda sahiplenmeyi bekleyen sokak hayvanlarının fotoğraflarına, kimlik ve sağlık bilgilerine ulaşabilecek.

Edirne Belediyesi, Sokak Hayvanları Barınağı’nda can dostların bakım ve tedavilerini yaparak, daha rahat yaşamaları için birçok imkan sağladıklarını belirten Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, ancak sokak hayvanlarının mutlu bur yuvada yaşamalarını çok önemsediklerini söyledi. Sokak hayvanlarına kalıcı bir yuva kazandırabilmek adına bundan böyle bu durumdaki can dostlarının bilgilerinin Belediyenin web sayfasından da paylaşılacağını ifaden eden Belediye Başkanı Recep Gürkan,  “Can dostlarımızın kalıcı ve sıcak bir yuvaya sahip olması çok önemli. Bu nedenle ‘satın alma sahiplen’ diyor, bu konuda da vatandaşlarımıza elimizden gelen desteği vermeye devam ediyoruz. Hayvan sahiplenmek isteyen vatandaşlarımız hem www.edirne.bel.tr adresinden hem de barınağımıza şahsen başvurarak sahiplenmeyi bekleyen can dostlarımızla ilgili tüm bilgelere ulaşabilirler” diye konuştu.

Edirne Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü Sokak Hayvanları Barınağı yetkilileri de bu konuda  detaylı bilginin 0284.235 10 36 numaralı telefondan alınabileceğini kaydetti. Yetkililer, sahiplenilmek istenen sokak hayvanlarının her gün sabah saat 10 – 11 ve öğleden sonra 14-15 saatlerinde barınakta görülebileceğini belirterek aşağıdaki bilgileri de vatandaşlarla paylaştı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.