DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BIST 9.693,461,77%
BITCOIN 2075865-1,76%
Edirne
11°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Çelebi, “Filistin halkı yalnız değildir”

Çelebi, “Filistin halkı yalnız değildir”

ABONE OL
19 Nisan 2022 10:38
Çelebi, “Filistin halkı yalnız değildir”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Saadet Partisi Edirne İl Gençlik Kolları Başkanı İnş. Müh. Talha Çelebi, İsrail güçlerinin Mescid-i Aksa’ya ve Filistinlilere yönelik saldırılarına tepki gösterdi.

İsrail polisinin Mescid-i Aksa’da Filistinlilere saldırısını protesto ettiklerini ifade eden Saadet Partisi Edirne İl Gençlik Kolları Başkanı İnş. Müh. Talha Çelebi, “İsrail ordusunun, her Ramazan ayında olduğu gibi bu ramazanda da Mescid-i Aksa’ya ve Filistinlilere yönelik alçakça saldırılarına devam etmektedir. Zalimin zulmüne dur diyoruz, Kudüs için kıyama duruyoruz. Filistin topraklarında hiçbir işgalciyi ve işgali kabul etmiyoruz. İsrail İslam aleminin sessizliğinden ve dünya kamuoyunun iki yüzlülüğünden cesaret almaktadır. Başta Birleşmiş Milletler olmak üzere, bütün uluslararası aktörleri, insan hak ve hürriyetleri noktasında sergiledikleri ikircikli tavırlarından vazgeçerek İsrail’e karşı tavır göstermeye davet ediyoruz.” şeklinde konuştu.

İslam âlemi ve mazlum tüm coğrafya her gün ağır bedeller ödemeye ve acılar çekmeye devam ettiğine dikkat çeken Çelebi, “Yönümüzü nereye dönsek bir yakarış, bir feryat yüreklerimizi sızlatıyor. Atılması gereken adımlar ne kadar gecikse vebali bir o kadar büyüyor. Haremimiz olan Mescidi Aksa her gün terörist İsrailliler tarafından basılıyor, Müslümanların izzetleri çiğnenmeye devam ediyor. Terörist İsrail’in işgalleri sebebiyle Müslüman yurdu her gün kan ağlıyor. Yaşanan sıkıntıların bitmesi için tek çözüm İslam Birliği’ni kurmaktır. Tüm Müslümanlara sesleniyorum. Yeter artık! Müslümanlar! Birleşin!” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.