DOLAR 32,3812 0.19%
EURO 35,0375 -0.17%
ALTIN 2.324,250,22
BIST 9.091,580,13%
BITCOIN 2272281-0,67%
Edirne
24°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

CHP’den 30 Ağustos çelengi

CHP’den 30 Ağustos çelengi

ABONE OL
31 Ağustos 2022 10:51
CHP’den 30 Ağustos çelengi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Edirne İl Başkanlığı tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı sebebiyle Edirne Atatürk Anıtı’nda çelenk töreni düzenlendi. Anıta sunulan çelenk töreni sonrası saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşı okundu.

30 Ağustos zaferinin tüm mazlum milletlere ilham verdiğini söyleyen CHP Edirne İl Başkanı Fevzi Pekcanlı, “30 Ağustos zaferiyle Türk Milleti küllerinden tekrar doğmuş, atalarımızın bize emanet ettiği bu toprakları da sonsuza dek bağımsız yaşama iradesini tüm dünyaya göstermiştir. Ödenen bedelleri hiçbir zaman unutmadan ecdadımızın yaptığı gibi güzel ülkemizi yarınlara taşımak için var gücümüzle çalışmayı sürdüreceğiz” şeklinde sözlerine yer verdi

“ÜLKEMİZİ YARINLARA TAŞIMAK İÇİN VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞMAYI SÜRDÜRECEĞİZ

CHP Edirne İl Başkanı Fevzi Pekcanlı Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde zaferle sonuçlanan Büyük Taarruz Türk Milletini özgürlüğe ve bağımsızlığa kavuşturan altın bir sayfadır. 30 Ağustos günü Aziz milletimiz ya İstiklal ya Ölüm diyerek çıktığı yolda hedefine ulaşmış, bu topraklarda yaşayan insanların asla tutsak yaşamayacağını bütün dünyaya göstermiştir. Bu zafer ile halkımızın yaktığı bağımsızlık özgürlük ve adalet ışığı tüm mazlum milletlerinde tutsaklık zincirlerini kırarak özgürlüğe kavuşmasına ilham vermiştir. Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk bizi “Ya İstiklal ya ölüm” diyerek yol göstermiştir. 30 Ağustos zaferiyle Türk Milleti küllerinden tekrar doğmuş, atalarımızın bize emanet ettiği bu toprakları da sonsuza dek bağımsız yaşama iradesini tüm dünyaya göstermiştir. Dumlupınar’da kazanılan zafer millet egemenliğine dayalı yeni bir devlete kavuşmamızın yolunu açmıştır. Vatan uğrunda, bayrak uğrunda, bağımsızlık uğrunda ödenen bedelleri hiçbir zaman unutmadan ecdadımızın yaptığı gibi güzel ülkemizi yarınlara taşımak için var gücümüzle çalışmayı sürdüreceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor, vatanı için mücadele eden kahramanlarımıza şükranlarımızı sunuyor. Halkımızın 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyorum. Bu akşam Edirne Belediyemizin organizasyonunda 20.30 Ayşekadın Şükrüpaşa İlköğretim Okulu önünde kortej yürüyüşü başlayacaktır. Tüm partimizi oraya bekliyoruz” diyerek sonlandırdı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.