DOLAR 32,3436 0.24%
EURO 35,1046 -0.16%
ALTIN 2.307,391,33
BIST 9.079,973,10%
BITCOIN 22910033,30%
Edirne
19°

AÇIK

05:24

İMSAK'A KALAN SÜRE

CHP’li başkandan tepki çeken paylaşım

CHP’li başkandan tepki çeken paylaşım

ABONE OL
2 Nisan 2022 11:14
CHP’li başkandan tepki çeken paylaşım
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Enez İlçe Başkanı Vedat Avcu’nun Ramazan ayı öncesi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Ramazan ayını karşılıyoruz” diyerek içki masasını çektiği görüntü, büyük tepki çekti. Tepkiler üzerine açıklama yapan Avcu, paylaşımda kastı aşan ifadelerinin yer aldığını belirterek, özür diledi.

CHP Enez İlçe Başkanı Vedat Avcu’nun, Ramazan ayı öncesi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım tepkileri beraberinde getirdi. Kurulan içki masasında çektiği görüntülerde, “Mehmet eniştemin bahçede Ramazan karşılaması yapıyoruz. Dost meclisi kapanış yani…” ifadelerini kullandı.

CHP’li Avcu’nun yaptığı paylaşıma sosyal medyadan tepki yağdı.

ÖZÜR DİLEDİ

CHP Enez İlçe Başkanı Avcu, gelen tepkiler üzerine yaptığı açıklamada, sosyal medya hesabından yapmış olduğu paylaşımda kastı aşan ifadelerinin yer aldığını belirterek, “30 Mart 2022 gecesi sosyal medya hesabımdan yapmış olduğum paylaşımda kastı aşan ifadelerim yer almıştır. Söz konusu paylaşım bir dost sohbetinde çekilen videodan ibarettir. Sosyal medyada paylaştığım videoda kendimi doğru ifade edemediğimden dolayı kamuoyu tarafından yanlış anlaşıldım. Dini ve milli değerlerimiz konusunda hassasiyetim beni tanıyan herkes tarafından bilinmektedir. O nedenle kendim de orucumu tutan bir kişi olarak kutsal Ramazan ayı ile dalga geçmem, yüce dinimize yönelik hakaret içeren cümleler kurmam söz konusu olamaz. Ülkemizin ve halkımızın gündemi geçim sıkıntısıyken böyle bir olayla anılmam üzücü olmuştur. Tüm kamuoyundan yanlış anlaşıldığım için şahsım adına özür dilerim” ifadelerini kullandı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.