DOLAR 32,3450 0.28%
EURO 35,1360 -0.02%
ALTIN 2.309,121,40
BIST 9.079,973,10%
BITCOIN 22837872,16%
Edirne
18°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

CHP’nin gündeminde olası erken seçim var

CHP’nin gündeminde olası erken seçim var

ABONE OL
22 Kasım 2021 12:30
CHP’nin gündeminde olası erken seçim var
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Edirne Merkez İlçe Danışma Kurulu Toplantısı parti binasında düzenlendi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu. Toplantıya CHP Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu, Edirne Belediye Başkan Yardımcısı Yaver Tetik, Köy Koop Başkanı Ahmet Erken, CHP Edirne Merkez İlçe Başkanı Burak Güngörmedi, İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Geçmiş, CHP Edirne Gençlik Kolları Başkanı Sergen Kuru, ve CHP’li çok sayıda üye katılım sağladı. Danışma Kurulu Toplantısı’nda olabilecek erken seçim öncesi katılımcıların görüş ve önerilerine başvuruldu.

“OLASI ERKEN SEÇİM ÖNCESİ GÖRÜŞ VE ÖNERİLERİNİZE BAŞVURACAĞIZ”

CHP Merkez İlçe Başkanı Burak Güngörmedi, Cumhuriyet Halk Partisi olarak her fırsatta erken seçim taleplerini yinelediklerini belirterek, “Ve yinelemeye devam edeceğiz. Biz de bugün olası erken seçim öncesi ilçe örgütümüzün çalışmaları hakkında siz değerli katılımcıların görüşlerine ve önerilerine başvuracağız. Karşılıklı olarak fikir alışverişinde bulunacağız” dedi.

YAPILAN ÇALIŞMALAR ANLATILDI

Merkez ilçe başkanlığı olarak yaptıkları çalışmalara değinen Güngörmedi, “Pandeminin etkisini en çok hissettirdiği esnaflarımızı ve esnaf çarşılarımızı sık sık ziyaret ederek sorunlarını dinledik ve problemlerine çözüm üretmeye çalıştık. Yerelde ve ulusalda gündem oluşturmak için milletvekilimizle beraber istişarelerde bulunduk. Salgın sürecinde özellikle risk grubunda olan 60 yaş üstü üyelerimizle sürekli irtibat halinde olarak ihtiyaçlarını ve isteklerini yerine getirdik” dedi.

“EVLATLARIMIZA YAŞANIR BİR ÜLKE BİRAKMAK İÇİN GÖREV BİZİ BEKLİYOR”

CHP İktidarında ülkenin kuruluş ayarlarına döndürüleceğini söyleyen Güngörmedi, “Bizler ulu çınar partimizin iktidarı için hep birlikte el ele, kimseyi ötekileştirmeden her bir oya ihtiyacımız olduğunu unutmadan çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 19 yıllık AKP iktidarında birer birer elimizden alınmaya çalışılan cumhuriyet kazanımlarını tekrar yerine oturtmak; adil, şeffaf ve hesap verebilir bir yönetim anlayışını egemen kılmak, yoksul halkımızın refah seviyesini hak ettiği düzeye çıkartmak satılan fabrikalarımızı geri alarak evlatlarımıza daha yaşanır bir ülke bırakmak için görev bizleri bekliyor” dedi.

Güngörmedi’nin konuşması sonrası toplantı basına kapalı olarak devam etti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.