DOLAR 32,5154 0.19%
EURO 34,8267 0.26%
ALTIN 2.486,340,99
BIST 9.538,220,08%
BITCOIN 1997822-3,13%
Edirne
11°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Davullu zurnalı temizlik

Davullu zurnalı temizlik

ABONE OL
13 Kasım 2021 22:48
Davullu zurnalı temizlik
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edirne’nin Yeniimaret Mahallesi’nde “Temiz Okul, Temiz Mahalle ve Temiz Çevre” sloganıyla aralarında öğrencilerinde bulunduğu mahalle sakinleri davul ve zurna eşliğinde çevre temizliği gerçekleştirildi.

Yeniimaret Mahallesi’nde örnek bir etkinliğe imza atıldı. Yeniimaret Mahalle Muhtarı Eren Kaçarlar ve Mithatpaşa İlkokulu Müdürü Ertan Çekiç’in iş birliğinde ‘Mahallem Temiz Projesi’ kapsamında gönüllü vatandaşlarla çevre temizliği gerçekleştirildi. Ellerine aldıkları çöp torbaları ile mahallerini temizleyen çevre sakinlerine davul ve zurna da eşlik etti.

Etkinlikte konuşan Yeniimaret Mahallesi muhtarı Eren Kaçarlar, çevre temizliğine dikkat çekerek, hereksin evinin önünü süpürmesi halinde sokağında temiz olacağını söyledi.

Mahallelerini temiz bir hale getirmek için emek harcadıklarını ifade eden Muhtar Kaçarlar, “Çevre kirliliği her anımızı etkileyen bir sağlık konusudur. Bizim mahallemiz insanları her şeyin en güzelini hakkettiği gibi temizliğinde en güzelini hakketmektedir. Çevre kirliliği ile ilgi çevre sorununu el birliği ile yok edeceğiz. Tekrar, burada bizimle birlikte bulunan herkese çok teşekkür ediyor, Her şey Yeniimaret için” dedi.

Kaçarlar, “Misafir gelecekmiş gibi evini, ölüm gelecekmiş kalbini temiz tut derler. Biz mahallemizi seviyoruz, kalbimizle seviyoruz. Temiz tutmak için buradayız. Herkesi mahallemize misafir olarak da bekleriz. Kendini temizlemeyen başkasını temizleyemez. Bizim vicdanımız temiz” diye konuştu.

Mithatpaşa İlkokulu Müdürü Ertan Çekiç de farkındalık oluşturmak için sosyal sorumluluk projesini yaptıklarını söyledi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.