DOLAR 32,3271 0.21%
EURO 35,1283 -0.12%
ALTIN 2.306,601,29
BIST 9.079,973,10%
BITCOIN 22911263,63%
Edirne
19°

AÇIK

05:24

İMSAK'A KALAN SÜRE

Demir’den Kavuncu’ya destek

Demir’den Kavuncu’ya destek

ABONE OL
22 Ekim 2020 10:32
Demir’den Kavuncu’ya destek
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İYİ Parti Edirne İl Başkanı Ekrem Demir, hakkında FETÖ’cü iddiası ortaya atılan İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu’ya destek olmak için Çağlayan’daki Adliye Sarayına gitti.

İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu, kendisine yönelik, “İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu FETÖ’cü” iddiasında bulunan bir milletvekili hakkında suç duyurusunda bulunmak için Çağlayan’daki Adliye Sarayı’na gitti. İYİ Parti Edirne İl Başkanı Ekrem Demir’de, Kavuncu’ya destek olmak üzere adliyede yer aldı.  Başkan Kavuncu, adliye önünde basın mensuplarına yaptığı açıklamasında “Benim çocukluğumdan beri yaşadığım hayat gün gibi ortadadır. Dolayısıyla bizimle alakalı en ufak bir tereddüdünüz ve şüpheniz olmasın” diye konuştu. Açıklamasının ardından suç duyurusunda bulunmak üzere kendisine destek veren partililerle beraber, dilekçesini savcılığa sundu. Konuyla ilgili İYİ Parti Edirne İl Başkanı Ekrem Demir de yazılı bir açıklama yaparak, Kavuncu’ya desteğini bildirdi.

“GÜVENİMİZ TAM”

Kavuncu’nun en kısa sürede bu suçlamadan kurtulacağına dikkat çeken Başkan Demir, “Biz İYİ Parti’nin mensupları olarak, her zaman doğrunun yanında yer aldık ve yanlışa göğüs gerdik. Bugün İstanbul İl Başkanımız Buğra Kavuncu’ya yapılan çirkin itirafla ilgili kendisine destek vermek üzere de Çağlayan Adliyesinde yerimizi aldık. Bu süreçte kendisinin yanında yer alacağız. Ona olan güvenimiz tam. Şahsına atılı suçlamayı kabul etmiyorum. Eminiz ki en kısa sürede bu suçlamadan kurtulacak” ifadelerini kullandı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.