DOLAR 32,3787 0.18%
EURO 35,0555 -0.16%
ALTIN 2.324,980,25
BIST 9.099,460,21%
BITCOIN 2272623-0,59%
Edirne
24°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

‘Dere Kirliliği’ ifadelerine açıklık getirdi

‘Dere Kirliliği’ ifadelerine açıklık getirdi

ABONE OL
1 Aralık 2021 20:45
‘Dere Kirliliği’ ifadelerine açıklık getirdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL
“Belediye atık su arıtma tesisi ile ilgili yapmış olduğum basın açıklamasında Kırklareli Valiliği tarafından İnece Belediyesinin hedef gösterilmesiyle ilgili söylemim yanlış bir ifade olup farklı algılar oluşmasına sebebiyet vermiştir. Belediye olarak Valiliğimizin desteğiyle elimizden gelen en iyi hizmeti vermeye her zaman hazırız”

Kırklareli’ne bağlı İnece Belediye Başkanı Şahabettin Vardar, Teke Deresi kirliliğine ilişkin açıklamasının yanlış anlaşıldığını, Valiliği hedef gösterme gibi bir amacı olmadığını belirtti.

Vardar, makamında düzenlediği basın toplantısında, Teke Deresi’ndeki kirliliğin sadece beldenin değil, kentin bir sorunu olduğunu söyledi.

Geçen hafta düzenlediği basın toplantısında sarf ettiği sözlerinin farklı algılandığını vurgulayan Vardar, şunları kaydetti:

“Atık su arıtma tesisinin kapasitesinin arttırılması için yeterli bütçe imkanı bulunamadığından ve ayrıca diğer sanayi işletmeleri de atık su konusunda yeterli hassasiyeti göstermediklerinden Teke Deresi kirli akmaya devam etmektedir.

Belediye atık su arıtma tesisiyle ilgili yapmış olduğum basın açıklamasında Kırklareli Valiliği tarafından İnece Belediyesi’nin hedef gösterilmesiyle ilgili söylemim yanlış bir ifade olup farklı algılar oluşmasına sebebiyet vermiştir. Belediye olarak Valiliğimizin desteğiyle elimizden gelen en iyi hizmeti vermeye her zaman hazırız.”

Vardar, 4 Haziran’da makamında düzenlediği basın toplantısında, Teke Deresi’ndeki kirliliğin İnece Belediyesi arıtma tesisinden kaynaklanmadığını ancak Kırklareli Valiliği tarafından belediyenin bu konuda hedef gösterildiğini ileri sürmüştü.

(AA)

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.