DOLAR 32,5411 -0.01%
EURO 35,0138 0.3%
ALTIN 2.425,590,11
BIST 9.722,090,80%
BITCOIN 2100358-3,35%
Edirne
21°

KAPALI

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

DEVA aday adaylarını tanıttı

DEVA aday adaylarını tanıttı

ABONE OL
22 Mart 2023 11:50
DEVA aday adaylarını tanıttı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

14 Mayıs tarihinde gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi nedeniyle partilerin aday adayları bir bir tanıtılmaya devam ediyor.

Dünde Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA)’nın, Edirne Milletvekili aday adayları basına tanıtıldı. DEVA’nın Edirne İl Başkanı Dr. Kerem Arda, düzenlediği basın toplantısı ile milletvekili aday adaylarını açıkladı.

Parti binasında düzenlenen toplantıda; adaylık için görevlerinden istifa eden Kurucu İl Başkanı Dr. Kerem Arda, İl Kadın Çalışmaları Başkanı Ayşe Dülger, İl Gençlik Çalışmaları Başkanı Enes Bulut ve İl Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Tavukçu aday adaylıklarını açıkladı.

Toplantıda konuşan Arda, “Damla damla büyüyerek ilerliyoruz. Başından beri biz bu ülkeyi yönetmeye talibiz diye söylemiştik. İşte o gün geldi” dedi.

“Bizim önceliğimiz memleketimiz, bu yüzden millet ve insan odaklı hareket ediyoruz” diyerek konuşan Arda, şöyle konuştu;

“28. dönem milletvekili seçimlerinde aday adayı olmak üzere 2020 Temmuz ayından bu yana sürdürdüğüm Edirne Kurucu İl Başkanlığı görevinden Perşembe günü itibariyle istifa etmiş bulunmaktayım. Benim istifamdan boşalan il başkanlığı görevimize il seçim işleri başkanımız Sayın Av. Emrah Tosunoğlu arkadaşımız vekalet edecek. Zaten benimle beraber partimiz kurulduğundan beri kurucu heyette yer alan Eczacı Gürkan Kılıççıgil, kendisi de merkez ilçe başkanlığı görevine devam edecek. Onların koordinasyonunda seçim sürecini yürüteceğiz. Hayırlı olsun diyorum. Ülkemizin bu zorlu sürecinde üzerimize düşen her fedakarlığı yapmaya hazırız. Millet İttifakı olarak hem cumhurbaşkanlığı seçimlerinde hem parlamento seçimlerinden büyük bir zafer ile çıkacağımızdan kuşkumuz yok. Herkesi elinden geldiğince destek olmaya yardım etmeye davet ediyorum. Eminim ki 15 Mayıs sabahı Türkiye çok mutlu bir sabaha uyanacak” dedi.

DEVA Partisi Edirne İl Başkan Vekili Av. Emrah Tosunoğlu da heyecanlı olduklarını belirterek, “Biz DEVA Partisi olarak damla damla büyüyerek kocaman bir aile olduk. Partimizin Edirne teşkilatını bugünlere kadar getiren siyasi tecrübesi, donanımı ve zekasıyla bizlere her daim örnek olan Sayın Kerem Arda’ya teşekkür ediyorum. Eğer bugün bu kadar güçlü ve birliksek bunda kendisinin payı çok büyüktür. Yönetim Kurulu üyelerimiz de ülkemizin yarınlarına hizmet edecek sorumluluk bilinci olan vicdan sahibi insanlardır. Bize bu ekiple yetki, görev ve sorumluluk verildiğinde değil Edirne’yi gerekirse Türkiye’yi yönetecek kapasiteye sahibiz. Bir parçası olduğumuz Millet İttifakı’na, Cumhurbaşkanı adayımıza, partimize ve Genel başkanımıza güvenimiz sonsuz” dedi.

DEVA Partisi Merkez İlçe Başkanı Eczacı Gürkan Kılıçcıgil ise, “Temmuz 2020’de başladığımız yolculuğumuz bugün önemli bir dönemeçte. Partimizin milletvekili aday adaylarını açıklıyoruz. Bizim için çok büyük bir gurur. Bu zamana kadar yoğun bir emekle çalışma içerisindeydik. Artık bunların meyvelerini toplama zamanı geldi. Yaptığımız çalışmaları vatandaşlarımıza giderek, kapı kapı dolaşarak büyük bir özveriyle anlatacağız. Önümüzdeki seçimin ülkemiz, şehrimiz ve partimiz için hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Bu konuşmanın ardından Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Edirne Milletvekili aday adayları, Ayşe Dülger, Enes Bulut ve Mustafa Tavukçu, basın mensuplarına özgeçmişleriyle beraber kendini tanıttı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.