DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BIST 9.693,461,77%
BITCOIN 2085627-0,88%
Edirne

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Dijitalleşme ve e-ticarete dikkat çekti

Dijitalleşme ve e-ticarete dikkat çekti

ABONE OL
6 Ocak 2023 12:58
Dijitalleşme ve e-ticarete dikkat çekti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, sosyal medya konusunda danışmanlık hizmeti veren Trendlim10 Ajans firması yetkilileri Ahu Gözde ve Can Çiçek’i işyerlerinde ziyaret etti.

Ziyarette Helvacıoğlu, Can ve Çiçek’e çalışmalarında başarılar dilerken, Keşan’ın e-ticarete hazır olması gerektiğini ifade etti.

Keşan’daki firmaların dijitalleşme ve e-ticaret konusunda tüm adımları atması gerektiğine dikkat çeken Mustafa Helvacıoğlu, “Keşan’da sosyal medya danışmanlığı yapan ‘Trendlim10’ firması sahipleri genç girişimcimiz Ahu Gözde ve Can Çiçek’i ziyaret ettik.  e-ticaretin Keşan’da gelişimi üzerine firmamız ile değerlendirmede bulunduk. Firmamız, günümüz dünyasında çok önemli bir yere sahip olan, her an, her dakika, vakit geçirmek, bakmak, yeni bir şeyler görmek, öğrenmek ve satın almak için girdiğimiz Sosyal Medya başta olmak üzere çeşitli medya alanlarda danışmanlık hizmeti veriyor.  Keşan’da e-ticaretin gelişimi ve e-ticaret trendleri konusunda fikir alışverişinde bulunduk. Her konuda her zaman en önde hareket eden ve öncü olan Keşan’ımızın bizce dijital dünyada da en önde olması gerekiyor. Dijitalleşen dünyada sosyal medyada tanınan ve satış yapan firmalarımız bir adım öne geçiyor ve daha fazla kazanıyor. e-ticaret Keşan’ın ticari hayatında büyük bir öneme sahip olmaya başladı. İşletmelerimiz bu konuda cesaretlendirilmeli ve bilinçlendirilmeli. Nasıl büyüyeceğimizi ve hangi sektörlerde gelişeceğimizi çok iyi belirlememiz gerek. Keşan’daki firmalarımız neden dünya pazarına açılmasın? Genç kardeşlerimiz ihracatın en kolay yolunu gösteriyor. Sosyal Medya Danışmanlığı yapan, Keşan’ımızın ekonomisine katkı sağlayan firmamıza, genç kadın girişimcimiz Ahu Gözde ve Can Çiçek’e başarılar diliyoruz.” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.