DOLAR 32,4187 -0.18%
EURO 34,8315 -0.19%
ALTIN 2.496,410,50
BIST 9.693,461,77%
BITCOIN 20775810,64%
Edirne

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

EDOSK Başkanı Altun oldu

EDOSK Başkanı Altun oldu

ABONE OL
30 Ekim 2021 18:15
EDOSK Başkanı Altun oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edirne Doğa Sporları Kulübü Derneği (EDOSK) Başkanlığına avukat Fatih Altun seçildi.

Dernekten yapılan açıklamaya göre, EDOSK’un 8’inci olağan genel kurulu dernek binasında gerçekleşti.

Gündem maddeleri sonrası tek listeyle gidilen seçimde Altun başkan olarak seçildi. Derneğin yeni yönetimi ise Nuray Altıerler ve Neslihan Çakır (başkan yardımcılığı), Mustafa Çelik (genel sekreter), Berker Kartel (sayman), Serpil Balcı Gören ve Özer Saygılı’dan oluştu.

Görevi devreden eski başkan Orkun Akman, yaptığı konuşmada, derneğin gücünü sadece üyeleri ve gönüllülerinden aldığının altını çizdi.

Doğa için kent turizmi için bağımsız olarak başarılı işlere imza attıklarını ifade ederek, şunları kaydetti:

“Hiçbir siyasi düşünce ve kurumun, hiçbir görüşün ve fikrin, hiçbir grup ve kişinin boyunduruğu altına girmedik. Sadece Edirne için, doğa ve çevre için doğru bildiklerimizi söyledik. Bu nedenle güzel dostluklar kurduğumuz gibi birtakım düşmanlıklar da edindik ancak yine de kamu yararına olduğuna inandığımız konuları gündeme getirmekten bir kere bile geri durmadık.

EDOSK sadece aktif olduğu branşlarda etkinlik düzenlese bile bu bir yıla yayıldığında büyük bir yoğunluk oluşuyor ancak biz sadece bunlarla yetinmedik ve elimizi taşın altına soktuk, bu güzel kent için, bu verimli bölge ve toprakları için farkındalık yarattık. İnanıyorum ki aynı kararlılık yeni yönetimde de sürecektir. ”

Altun da EDOSK’un sahip olduğu kimliği koruyup, bölgenin en aktif sivil toplum örgütü olmaya devam edeceklerini vurguladı.

(AA)

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.