DOLAR 32,5729 0.17%
EURO 34,8943 0.63%
ALTIN 2.430,48-0,08
BIST 9.645,02-0,50%
BITCOIN 21660850,90%
Edirne
13°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Eğitimde ikinci dönem ele alındı

Eğitimde ikinci dönem ele alındı

ABONE OL
3 Şubat 2023 10:50
Eğitimde ikinci dönem ele alındı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edirne’de pazartesi günü başlayacak olan 2022-2023 eğitim öğretim yılının ikinci dönemi öncesi, İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Önder Arpacı, Eğitim Kurumu Müdürleri ile bir araya geldi. Toplantıda, ara tatil döneminde sürdürülen çalışmalar ile yeni döneme hazırlık çalışmaları görüşülüp, değerlendirildi.

İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Önder Arpacı başkanlığında Edirne Lisesi’nin Toplantı Salonunda Eğitim Kurumu Müdürleri Kurulu Toplantısı düzenlendi. Toplantıya, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri, resmi, özel okul ve kurum müdürleri katıldı.

2022-2023 eğitim öğretim yılının birinci döneminde yapılan çalışmaların ele alındığı toplantıda, ara tatil döneminde sürdürülen çalışmalar ile eğitim öğretim yılının ikinci dönemine ilişkin hazırlık çalışmaları görüşülüp, değerlendirildi.

Toplantıda konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Önder Arpacı, Edirne’ni Eğitimde El Ele, Hep Birlikte Zirveye parolası ve dinamik eğitim kadrosu ile Edirne eğitimde hedefin daima hep zirve olduğunu belirterek, özveri ile çalışan herkese teşekkür ederek, eğitim öğretim yılı yeni döneminde başarı ve kolaylıklar diledi.

Milli Eğitim Bakanlığımız tarafından Eğitimde Türkiye Yüzyılı hedefleri doğrultusunda hayata geçirilen Okul Öncesi Eğitimde Beslenme Desteği, Aile Okulu Projesi, Ücretsiz Yemek Hizmetlerinin de ele alındığı toplantıda, Hayat Boyu Öğrenme, Ortaöğretimde 10.000 Okul Lisedeyiz, Devamsızlık İl Eylem Planı ile öğretmen, öğrenci ve velilere yönelik yapılan çalışmalar ele alındı.

Ayrıca İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları tarafından okul yöneticilerine yönelik Teknik ve İdari alanda yapılacak çalışmalara ilişkin bilgilendirme yapılırken, müdürlük tarafından okullarda uygulanan Eğitimde Başarıyı Artırma Projesi ile yerel projelerin sahadan yansımaları görüşüldü.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.