DOLAR 32,5211 0.3%
EURO 34,5652 0.14%
ALTIN 2.494,360,47
BIST 9.548,09-1,36%
BITCOIN 2044463-0,72%
Edirne
21°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Engelsiz Yaşamevi ve Kadın Faaliyetevi açıldı

Engelsiz Yaşamevi ve Kadın Faaliyetevi açıldı

ABONE OL
8 Aralık 2022 11:15
Engelsiz Yaşamevi ve Kadın Faaliyetevi açıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edirne’nin Uzunköprü İlçesi’nde Engelsiz Yaşamevi ve Kadın Faaliyetevi düzenlenen törenle açıldı.

Uzunköprü Belediyesi tarafından hayata geçirilen Engelsiz Yaşamevi ve Kadın Faaliyetevi,  Atatürk Mahallesi’nde kapılarını özel gereksinime ihtiyaç duyan tüm bireylere ve kadınlara açtı.

Törende konuşan Uzunköprü Belediye Başkanı Özlem Becan, Uzunköprü Belediye Başkanı Özlem Becan, “Çocuklarının hemen alt katta en üstün kalitede ve güvenli bir ortamda eğitim aldığını bilen kadınlarımız burada gönül rahatlığıyla vakit geçirebilecek, üretebilecek ve hepsinden önemlisi özgürleşebilecek. Biz de sosyal demokrat halkçı belediyecilik anlayışımızla, halkın belediyesi olarak evlatlarımızın ve ülkemizin aydınlık yarınları için azim ile çalışmaya devam ediyoruz. Her projemizi tamamladığımızda, bir yeni hizmeti daha halkımıza sunduğumuzda ortaya çıkan memnuniyet ile her seferinde doğru ve faydalı bir iş yaptığımızı yeniden görüyoruz. Şundan çok eminim: bugün açılış törenini gerçekleştirdiğimiz Engelsiz Yaşamevi ve Kadın Faaliyetevi’mizde evlatlarımızın ve Uzunköprü’nün güçlü kadınlarının gözlerindeki mutluluğu ve umudu hep birlikte göreceğiz ve birbirimize bakıp çok iyi, çok güzel bir iş yaptık diyeceğiz. Bugün burada bizi yalnız bırakmadığınız için hepinize çok teşekkür ediyorum. Her birinizi çok ama çok seviyorum” dedi.

Konuşmaların ardından Belediye Başkanı Becan ve beraberindekiler Engelsiz Yaşamevi ve Kadın Faaliyet Evi’nin açılış kurdelesini kestiler.

Öte yandan Engelsiz Yaşamevi ve Kadın Faaliyetevi’nin açılış töreninin ardından Atatürk Kültür Merkezinde Dünya Kadın Hakları Günü ve Dünya Türk Kahvesi Günü çeşitli etkinliklerle kutlandı. Dünya Türk Kahvesi Günü’ne özel birçok değerli antika eserleri barındıran sergi Uzunköprü halkı ile buluşturuldu. Gerçekleştirilen etkinliğin arından yaptığı sosyal medya paylaşımında Başkan Becan; 5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü için bir araya geldik ve Dünya Türk Kahvesi Günü sebebiyle, kahvelerimizi yudumlayarak birçok değerli antika eseri barındıran Türk Kahvesi Koleksiyonu’nu inceledik” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.