DOLAR 32,3609 0.12%
EURO 34,9770 -0.3%
ALTIN 2.324,170,22
BIST 9.079,973,10%
BITCOIN 22790841,35%
Edirne
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ercan, “Seçimlere tam kadro ile gireceğiz”

Ercan, “Seçimlere tam kadro ile gireceğiz”

ABONE OL
29 Aralık 2022 12:17
Ercan, “Seçimlere tam kadro ile gireceğiz”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Demokrat Parti Edirne İl Başkanı Ayten Ercan, Havsa İlçe Başkanı’nın da atamasının yapılmasıyla 2023 seçimlerine tam kadro gireceklerini belirtti. Emekli aylıklarının en düşük asgari ücret düzeyine olması gerektiğini de belirten Ercan, “Emekli zaten açtı, bu zamlardan sonra daha da açlığa mahkum edildi. Fakirdik, fasfakir olduk açıkçası” ifadelerini kullandı.

Demokrat Parti Edirne İl Başkanı Ayten Ercan, Merkez İlçe Başkanı Avukat Behlül Semerci ile birlikte parti il binasında basın mensupları ile bir araya gelerek, 2023 seçimleri, asgari ücret ve emekli aylıklarına yönelik açıklamalarda bulundu.

“2023 SEÇİMLERİNE TAM KADRO GİRECEĞİZ”

Demokrat Parti Edirne İl Başkanlığı görevinde bir yılı tamamlamak üzere olduğunu ifare eden Ercan, “Hedefimiz ilçe teşkilatlarımızı toparlayıp tekrar bir düzene koymak. Kongresi olmayan yerlerini kongrelerini tamamlamak, teşkilatı olmayan ilçelerimizi teşkilatlandırmaktı. İlk hedefimiz buydu. Hedefimize ulaştık. Uzunköprü, Süloğlu, Keşan, Merkez ilçe, Enez, Meriç, Lalapaşa, İpsala kongreleri yapıldı. Havsa ilçesinin de önümüzdeki günlerde ataması yapılacak. Böylece 2023 seçimlerine tam kadro olarak başlamış olacağız” dedi.

“FASFAKİR OLDUK”

Emekli zamlarının şu anda zor günler geçiren emekliler için uygun hale getirilmesi gerektiğini vurgulayan Ercan, “En büyük sorun ekonomik kriz. Son olarak asgari ücrete verilen zam pek bir anlam ifade etmiyor. Çünkü emeklimizin maaşına zam getirilmezse hiçbir şey olmaz. Zaten verilen zam şu anda geri alındı. Asgari ücretliler bile zor yaşayabilecek bir de emeklinin halini düşünün. Emekli aylıklarının şu anda en düşük asgari ücret düzeyinde olması gerekiyor. Emekli zaten açtı, bu zamlardan sonra daha da açlığa mahkum edildi. Fakirdik, fasfakir olduk açıkçası. Orta sınıf kalmadı zaten, refah içinde yaşayan küçük bir rakam. Halkımız bankalara borçlu, kredi kartlarına borçlu hatta ve hatta tefecilere borçlu” diye konuştu.

“SORU İŞARETLERİ OLAN TÜM VATANDAŞLARI PARTİMİZE BEKLİYORUZ”

Genel Başkanları Gültekin Uysal’ın genç ve dinamik bir başkan olarak partisine sahip çıktığını ve mücadele verdiğinin altını çizen Ercan, “Şu anda kararsız kalmış olanlara en doğru parti biziz diyoruz. Bizim liderimiz genç, dinamik, donanımlı, siyasi kariyeri büyük olan bir insan. En önemlisi ülkesi için çaba gösteren, şu anda çabasını o yönde harcayan bir insan olduğu için biz doğruyuz diyorum. Demokrat Parti’ye kafasında soru işaretleri olan tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz. Partimiz açık, telefonumuz açık davet ediyoruz. Eski günlerimizi yaşamak istiyoruz, inşallah bunlarda başarılı olacağız. Yeni bir yıla giriyoruz, buradan tüm vatandaşlarımıza sağlıklı, güzel bir ortam diliyorum. İnşallah 2023 dünya ve Türkiye için bir dönüm noktası olur. Mutluluk ve sağlıklı bir yıl diliyorum” dedi.

“MİLLETE UMUT OLMA GAYESİYLE YOLA ÇIKTIK”

Başarılı çalışmalarla zafere ulaşacaklarını dile getiren Demokrat Parti Merkez İlçe Başkanı Avukat Behlül Semerci, “Biz millet olarak, en umutsuz olduğu zamanda millete umut olmuş bir partiyiz. Şu anda tarih tekerrür ediyor. Millet olarak bir umutsuzluk yaşıyoruz. Millete umut olma gayesiyle bu yola çıktık. Bütün varlığımızla bunun için çalışıyoruz. Bütün gayemiz bu yönde. Allah utandırmasın diyoruz” diye ifade etti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.