DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BIST 9.693,461,77%
BITCOIN 2071475-2,26%
Edirne
11°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Esnaflardan pankartlı destek

Esnaflardan pankartlı destek

ABONE OL
24 Kasım 2021 23:42
Esnaflardan pankartlı destek
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Tarihi Ali Paşa Çarşısı esnafları Edirnespor’un TFF 3.lige yükselmesini çarşının orta kapısının üzerine astıkları pankartla kutladı. Esnaflar, Edirnespor’un seyircili oynanacak maçlarında kente gelecek olan misafir taraftarların ekonomik olarak da Edirne’ye katkı sağlayacağını, bu süreçte Edirnespor’a esnaflar olarak destek verileceğini ifade etti.

“EDİRNE’DE TİCARET HAREKETLENECEK”

Tarihi Ali Paşa Çarşısı Dernek Başkanı Yılmaz Sanış, “Hafta sonu biraz daha hareketlilik olacak, Edirne’ye spor severler gelecek. Burada önemli olan Edirnespor’umuza tüm Edirneliler olarak sahip çıkmamız gerekiyor. Herkes taşın altına eline koymadı çünkü ekonomik olarak zor günlerden geçiyoruz. Bunun planlamaları yapılmıştır. Burada kalalım, bir üst lige çıkmayı canı gönülden isteriz. Üzerimize ne düşüyorsa Edirnespor’umuz için hazırız. Burada siyasi partilerin il başkanlarına, vekillerimize, herkese teşekkür ediyoruz. Edirnespor profesyonel lige yükselirkende, Türkiye’de 81 il içinde daha ön plana çıkacak. Her hafta sonu yeniden sonra maçlar seyircili oynanmaya başladığı sürece seyirciler gelecektir. Edirne’de ticaret biraz daha hareket dönecektir. Burada önemli olan takıma tüm esnafın sahip çıkması. Hafta sonları biraz daha hareketlilik olacak Edirne’ye sporseverler gelecek futbolseverler gelecek burada önemli olan Edirnespor’umuza tüm Edirneliler olarak öncelikle esnafı olarak sahip çıkmamız gerekiyor. Herkes taşın altına elini koymadı çünkü̈ hakikaten zor dönemden geçiyoruz ekonomik olarak bunun mutlaka planlamanın yapılmıştır burada kalalım görüştük ya da çıkmak canı gönülden bunu isteriz destekliyoruz üzerimize ne düşüyorsa ödeme sporumuz için her zaman yanındayız hazırız ”dedi.

“ARTI OLARAK KARŞILIĞINI GÖRECEĞİZ”

Serhat Geren, “Edirne sporumuza her zaman elimizden geldiğince destek olacağız. Edirne tabii ki canlanır. 3.Lig’te biliyorsunuz, medya olarak daha çok ilgi olarak, biz esnaflar olarak artı olarak karşılığını göreceğiz ”dedi.

“EDİRNE HALKIMIZ TAKIMINA SAHİP ÇIKSIN”

Ali Paşa Esnaflarından Emin Bostan, “Edirnespor’umuzun her zaman yanındayız. Bizim için çok güzel oldu. Eski günleri gördük yaşadık. O günler inşallah geri gelir. Edirne Halkımızda takımına sahip çıksın. Dışarıdan taraftarlar gelecek, Edirne ekonomisine katkı olacak. Bizde Edirnespor’umuzun yanında olacağız ”dedi.

Erkan Ekşi

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.