DOLAR 32,5633 0.03%
EURO 34,9133 0.08%
ALTIN 2.429,890,01
BIST 9.722,090,80%
BITCOIN 2089272-3,83%
Edirne
21°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

ETSO’da Sezai Irmak dönemi

ETSO’da Sezai Irmak dönemi

ABONE OL
27 Ekim 2022 18:09
ETSO’da Sezai Irmak dönemi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edirne Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Başkanlığı’na seçilen Sezai Irmak, İl Seçim Kurulundan mazbatasını alarak göreve başladı. Ayrıca Meclis Başkanlığı seçimlerinde eşit oy alan iki başkan adayı arasında yapılan kura çekimi sonucunda Emre Alp, yeniden meclis başkanlığına seçildi.

ETSO Yönetim Kurulu Başkanlığı seçimlerinde iki dönemdir bu görevi yürüten rakibi Recep Zıpkınkurt’u yenerek ETSO Yönetim Kurulu Başkanlığı’na seçilen iş insanı Sezai Irmak,  sabah saatlerinde meclis üyeleri ile birlikte mazbatasını almak için Adliye Sarayı’ndaki İl Seçim Kurulu’na geldi. Burada Irmak’a mazbatası İl Seçim Kurulu Müdürü Sevil Cellek tarafından verildi.

“ÖNÜMÜZDE BAKACAĞIZ”

Mazbatasını aldıktan sonra bir açıklama yapan Irmak, seçimlerde kazananın Edirne olduğunu ifade ederek, “Uzun bir seçim maratonundan sonra bugünleri gördük. Allah’ıma şükürler olsun. Edirne’nin kazandığını düşünüyorum. Herkese eşit mesafede ve eşit hizmet yapacağımızı düşünüyorum, planlıyorum. Arkadaşlarıma güveniyorum. Güzel bir ekibim var. Artık seçim tartışmaları geride kaldı. Önümüze bakacağız. Fatih Terim’in çok sevdiğim bir cümlesi var Önümüzdeki maçlara bakacağız diye. Onun için bundan sonra herkese eşit mesafede eşit hizmet. Edirne ekonomisini biraz daha yükseğe nasıl taşırız bunun derdindeyiz. Hepinize saygılar sunuyorum. Seçimlere geçeceğiz. Vaktimiz çok. Sınırlı. Zaman zaman bir araya gelip planlarımızla ilgili hepinizi bilgilendireceğim inşallah” dedi.

MECLİS BAŞKANI EMRE ALP OLDU

Öte yandan ETSO toplantı salonunda meclis başkanı seçimleri gerçekleştirildi. Seçimlere sarı listeyle Emre Alp, mavi listeyle Sabiha Bulut ve beyaz listeyle Mehmet Eren katıldı.

Beyaz listeyle Mehmet Eren 7 oy alırken, mavi listeyle Sebiha Bulut 18, sarı listeyle Emre Alp 17 oy aldı. Ancak mavi listede Sebiha Bulut’un isminde çizik olması sebebiyle oylar 17-17 sayılarak kura çekildi. Çekilen kura sonucunda ise Emre Alp ETSO Meclis Başkanı oldu.

“EL BİRLİĞİYLE ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRECEĞİZ”

Seçimin ardından açıklamada bulunan ETSO Meclis Başkanı Emre Alp “Bütün arkadaşlara, meclis üyelerime ve yönetim kurulu üyelerine başarılar dilerim. Bundan sonra Edirne’nin geleceği ve ticaret odasının geleceği için el birliğiyle çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.