DOLAR 32,3824 0.18%
EURO 35,0243 -0.2%
ALTIN 2.324,750,24
BIST 9.088,910,10%
BITCOIN 2257774-0,98%
Edirne
19°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Fındıklı, güven tazeledi

Fındıklı, güven tazeledi

ABONE OL
29 Ocak 2022 18:52
Fındıklı, güven tazeledi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İki adayın yarıştığı Edirne Terziler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Olağan Genel Kurul Başkanlığı’na yeniden seçilen Hakan Fındıklı güven tazeledi. Fındıklı, demokrasi şöleni havasında gerçekleşen genel kurullarında kazananın odaları olduğunu söyledi.

Edirne Terziler Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın Olağan Genel Kurulu, Edirne Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi. Divan kurulu Başkanlığı’na Kemal Cingöz, vekilliğine Nazife Kuşçu, Katip üyeliğe Hüseyin Aydoğmuş, Ayhan Erdemir ve Hasan Damak seçildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan genel kurulda yönetim ve denetim kurulu faaliyet raporları görüşülerek ibra edildi.

“DEĞİŞİMDEN, GELİŞİMDEN VE YENİLİKTEN YANAYIZ”

Ardından konuşan Edirne Terziler Esnaf ve sanatkarlar Odası Başkan adayı Murat Çakal, değişimden, gelişimden ve yenilikten yana olduklarını belirterek,  “Biz koltuktan güç almak için değil koltuğa güç vermek için adayız. Bu seçimde en doğru kararı esnaf ve sanatkarlarımız verecek. Edirne’miz, odamız ve sanatkarlarımız için hayırlı olsun” dedi.

“BU ODAYI HANGİ ŞARTLARDAN BU NOKTAYA GETİRDİĞİMİZ ORTADA”

Edirne Terziler Esnaf ve Sanatkarlar Odası mevcut başkanı ve adayı Hakan Fındıklı da yaptıkları çalışmalara değinerek, “12 yıl önce bu odayı hangi şartlarda aldığımız ortada. Getirdiğimiz nokta ortada. Gereğini elbette üyelerimiz yapacak. Toplantımız hayırlara vesile olsun” dedi.

FINDIKLI GÜVEN TAZELEDİ   

Konuşmaların ardından gidilen seçimlerde mevcut başkan Hakan Fındıklı, geçerli sayılan oyların 168’ini alarak güven tazelerken, diğer başkan adayı Murat Çakal ise 111 oy aldı. Hakan Fındıklı’nın Yönetim Kurulu ise şu isimlerden oluştu, “ Hakan Fındıklı, Adnan Özkuru, Fikret Üstev, Ali Tilki, İbrahim Bertmen, Remzi Yılmaz, Kaan Akgül, Denetim Kurulu’na Cahit Akıncı, Ayşe Erdi, Mehmet Rauf Ayyarlar seçildi.

“KAZANAN ODAMIZ OLDU”

Seçimlerin ardından açıklamada bulunan başkan Fındıklı, kazanan odalarını olduğunu belirterek, “Burada bir yarış vardı. Seçimler demokrasi şölenidir. Üyelerimizin desteği ile tekrar göreve geldik. Bize destek veren herkese teşekkür ederiz” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.