DOLAR 32,5907 0.22%
EURO 34,7900 0.35%
ALTIN 2.411,90-0,85
BIST 9.645,02-0,50%
BITCOIN 21593800,40%
Edirne
13°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

FLY x Tayfa açıldı

FLY x Tayfa açıldı

ABONE OL
29 Ekim 2021 11:54
FLY x Tayfa açıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kadın girişimci Fulya Kolucanlı’nın Saraçlar Caddesi’ne açtığı FLY x Tayfa isimli giyim mağazası Belediye Başkanı Recep Gürkan’ın katılımıyla gerçekleştirildi.

Birbirinden güzel ve renkli kadın kıyafetlerinin ve günlük giyinilen kıyafetlerin satılacağı FLY x Tayfa, Sabuni Mah. Saraçlar Cad. Saraçlar İş Hanı No:5’teki adresinde geçtiğimiz Cumartesi günü açılışı yapılarak hizmete girdi.

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan tarafından kırmızı kurdele kesilerek açılışı yapılan kadın giyim mağazasının sahipliğini ve işletmeciliğini, Almanya’da çeşitli ünlü giyim markalarında çalışmış Fulya Kolucanlı yapıyor.

Kolucanlı açılıştan önce yaptığı konuşmada şunları söyledi;

“Adım Fulya. Markamın adı FLY x Tayfa. FLY olmasının sebebi sesli harfleri attığımda FLY kalıyor ve herkes bana küçüklüğümden beri FLY diye sesleniyor yani lakabım FLY. x Tayfa’da şuan sizi de kapsıyor yani. Tayfa, doğduğum günden bugüne kadar bana, emeği, katkısı, desteği olan herkesi bünyemde bulundurmak istediğim için Tayfa. Birleşince FLY x Tayfa oluyoruz. Bu bizim ilk işyerimiz. 10 yıldan beri bu sektördeyim ben. Jack & Jones’ta müdürlük yaptım. Zara’da, Promod’ta filan çalıştım Almanya’da. Birkaç ay önce Türkiye’ye kesin dönüş yaptım. Birkaç aydır buradayım. Burası benim kendi ilk iş yerim, ilk bebeğim. Bu bebeği ilk birlikte büyüteceğiz. Buna Tayfa’nın da katkısı olacak inşallah” dedi.

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’da, “Bugün Fulya’nın çok büyük bir güneşle gözlerinde o pırıltıyı görüyorum ben. Heyecanlı, inançlı, cesur bir şekilde. Bu dönemde çünkü iş yeri açmak hakikaten cesaret işi. Ekonomi çok kırılgan, çok hassas ama şöyle bir sözde var. Mücadeleyi bırakmamak gerekiyor, mücadeleyi bıraktığında yenilirsin. Bazen düşersin, bazen kalkarsın. Hayat aynı bir boks maçı gibidir. Düştüğünde değil, ayağa kalktığında da kaybediyorsun. O yüzden tebrik ediyoruz Fulya’yı. FLY x Tayfa’nın, Edirne’ye hayırlı olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

Daha sonra kırmızı kurdele kesilerek açılışı yapılan mağazayı davetlilerle birlikte gezen Başkan Gürkan, Kolucanlı tarafından mağazadaki satılacak ürünler hakkında bilgilendirildi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.