DOLAR 32,6001 0.38%
EURO 34,8243 0.24%
ALTIN 2.495,770,47
BIST 9.463,60-0,64%
BITCOIN 21076745,08%
Edirne
14°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Geçmiş, “Özür diliyorum”

Geçmiş, “Özür diliyorum”

ABONE OL
25 Kasım 2020 12:10
Geçmiş, “Özür diliyorum”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edirne İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Geçmiş meclise gelmediği için eleştirdiği Vakıflar Bölge Müdürü Osman Güneren’den özür diledi.

İl Genel Meclisi’nde bütçe görüşmeleri devam ediyor. Başkan Geçmiş önceki gün Vakıflar Bölge Müdürü Osman Güneren ile Tarım ve Orman İl Müdürü Atilla Bayazıt’ı davet etmelerine rağmen meclise gelip çalışmalar hakkında bilgi vermediklerini belirterek eleştirmişti. Meclis üyeleri arasında da “Bu bizi yok saymaktır” şeklinde konuşmalar olmuştu.

Konuyla ilgili yeni bir açıklama yaparak Güneren’in meclise gelmesiyle ilgili bir yanlış anlaşılma olduğunun altını çizen ve özür dileyen Geçmiş şöyle konuştu: “Dün yapmış olduğumuz İl Genel Meclisi toplantımızda, 10 kurum müdürünün bu yıl meclise davet edildiğini 8’inin gelip, 2 tanesinin gelmediğini açıkladım. Bunu açıklarken; bir müdürümüzle ilgili detaylı bilgiyi vermedim. Bu nedenle müdürümüzün hak etmediği bir yanlış anlaşılma oldu. Sanki meclise bilerek gelmemiş gibi bir duruma düştü. Bu konuyu düzeltmek istiyorum. Dün gerçekleşen toplantımızda; Tarım ve Orman İl Müdürü ile Vakıflar Bölge Müdürümüzün İl Genel Meclisi toplantılarına gelemediklerini sizlere iletmiştim. Fakat o noktada bir konuya açıklık getiremedim. Bu nedenle de basında 2 müdürle ilgili haberler çıktı. Fakat Vakıflar Bölge Müdürümüz bu durumu hak etmediği için bir açıklama yapma ihtiyacı duydum. Vakıflar Bölge Müdürümüz Osman Güneren’i 11 Kasım 2020 tarihinde meclise davet etmiştim; o tarihlerde şehir dışında olacağını bildirdi ve daha sonraki günlerde meclisimize gelebileceğini belirtmişti. Ancak daha sonra pandemi nedeniyle meclisimizde sıkışıklık olduğu için kendisini 2 Aralık’ta gerçekleşecek meclis toplantısına konuk olarak alacağımı ifade ettim. Dünkü toplantımda sizlerle bunları paylaşamadım ve bir yanlış anlaşılma oldu. Bu konuda Vakıflar Bölge Müdüründen bizzat şahsım adına özür diliyorum. Kendisini İl Genel Meclisine gelmeyen, saygı göstermeyen, davete icabet etmeyen bir konuma düşürdüğüm için üzgünüm. Vakıflar Bölge Müdürümüzün meclise gelmeme gibi bir durumu olmamıştır. 2 Aralık’ta gerçekleşecek toplantımıza müdürümüz konuk olacak.”

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.