DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BIST 9.693,461,77%
BITCOIN 2066877-0,41%
Edirne

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

04:46

İMSAK'A KALAN SÜRE

Geleceğin yazarlarına belgeleri verildi

Geleceğin yazarlarına belgeleri verildi

ABONE OL
23 Mart 2023 12:14
Geleceğin yazarlarına belgeleri verildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edirne’de Geleceğin Yazarları Projesi kapsamında düzenlenen “Cumhuriyet’in 100. Yılı” temalı öykü yarışmasında, dereceye giren öğrencilere başarı belgeleri düzenlenen törenle verildi. Puan sırasına göre belirlenen ilk 12 öykü ise kitap olarak basılacak.

Edirne İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Geleceğin Yazarları Projesi kapsamında il genelinde ortaokul ve liseler arasında gerçekleştirilen “Cumhuriyet’in 100. Yılı” temalı öykü yarışmasında dereceye giren öğrenciler için ödül töreni düzenlendi.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nde düzenlenen törene, İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Önder Arpacı, dereceye giren öğrenciler ve öğretmenleri katıldı.

Törende konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Arpacı, yarışmaya katılarak eser gönderen tüm öğrenciler ile kendilerini yetiştiren ve teşvik eden öğretmen, yönetici ve ailelerine teşekkür ederek, öğrencileri tebrik etti.

Konuşmanın ardından İl Milli Eğitim Müdürü Arpacı, derece giren öğrenciler ile danışman öğretmenlerine belgelerini verdi.

Öte yandan ortaokul ve liseden puan sırasına göre belirlenen ilk 12 öykü kitap olarak basılacak.

Öykü yarışmasında, dereceye giren öğrenci, okulları ve eserlerinin adı ise şu şekilde;

ORTAOKUL KATEGORİSİ

Birinci Edirne Koleji Ortaokulu’ndan Eyşan Ege Özel (Cumhuriyet Doğuyor), İkinci Edirne Selimiye İmam Hatip Ortaokulu’ndan Bilgesu Hunkan (Cumhuriyet Rüyası), Üçüncü Enez Atatürk Ortaokulu’ndan Edanur Bakır (Atam’la Yüzüncü Yıl)

LİSE KATEGORİSİ

Birinci Edirne Yıldırım Beyazıt Anadolu Lisesi’nden Buse Sarıkır (Cepheden Cumhuriyete), İkinci Uzunköprü Anadolu Lisesi’nden Ece Balacı (Cumhuriyet Çocuk), Üçüncü Uzunköprü Anadolu Lisesi’nden Ercan Demircan (Beyaz Toprak)

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.