DOLAR 32,3731 0.14%
EURO 34,9795 -0.29%
ALTIN 2.323,760,20
BIST 9.079,973,10%
BITCOIN 22804791,40%
Edirne
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

“Gönüllere giden yollar yapmaya devam ediyoruz”

“Gönüllere giden yollar yapmaya devam ediyoruz”

ABONE OL
1 Aralık 2020 13:15
“Gönüllere giden yollar yapmaya devam ediyoruz”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhuriyet Caddesi üzerinde geçtiğimiz Cumartesi günü öğlenden sonra başlayan asfalt serim çalışmaları tamamlandı.

Keşan Belediyesi tarafından yol yapım çalışmalarına hız kesmeden devam ederken, Cumhuriyet Caddesi’nde adına yakışır bir çalışma tamamlandı.

Cumartesi günü Cumhuriyet Caddesi’nde saat 13.00 sıralarında başlayan asfalt serim çalışmaları Pazar günü gece geç saatlerde sona erdi.

Asfalt serim çalışmaların ardından da Pazartesi günü ise yol çizgi çalışmaları tamamlandı.

Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, çalışmaları yakından takip etti.

Cumhuriyet Caddesi ziyaretinde konuşan Helvacıoğlu, koronavirüs vakalarının yükseldiği şu günlerde Keşan Belediyesi olarak çalışmaya devam ettiklerini dile getirerek; “Cumhuriyet Caddemizde asfaltlama çalışmalarına devam ediyoruz. Adına yakışır bir şekilde caddemizi asfalt yapıyoruz. Keşan’ın ana arteri olan yaklaşık 1 kilometrelik caddemizi çarşıdan Yeni Mahalle’ye bağlanıyor. Çok güzel, kaliteli bir işçilikle asfaltımızı, kaldırımlarımızı tamamladık. Çarşamba günü de caddemizi trafiğe açacağız. Bu arada çalışmalar boyunca Mahalle Muhtarımız Nedim İşlek sürekli yanımızdaydı. Fen işlerimize, firmamıza, emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. En çok da bize özveri ile, sabırla yaklaşık 45 gündür tahammül eden mahalle sakinlerine teşekkür ediyorum. Cumhuriyet Caddemiz Keşan’ın en güzel caddelerinden biri. Gerçekten ismine yakışır bir cadde oluşturduk.” dedi.

Cumhuriyet Caddesi ile asfalt sezonunu tamamladıklarını ifade eden Mustafa Helvacıoğlu, sözlerini şöyle tamamladı: “Nisan-Mayıs ayına kadar hava şartları nedeniyle asfaltlama yapamayacağız. Dönemimizde Keşan’ın tüm yollarını Allah’ın izniyle iyileştirmek, yenilemek için

yollara çıktık. Yardım eden ekibimize, Fen İşlerimize, Belediye Başkan Yardımcılarımıza, Belediye Meclisimize, bize destek olan halkımıza çok teşekkür ediyoruz. Pandemi nedeniyle zor günler yaşıyoruz. Sayılar Keşan’da da artıyoruz. Önlem almak bizim elimizde. Tedbirleri elden bırakmamak bizim elimizde. Eğer bizler önlem alırsak, sağlıklı günlere kavuşuruz. Özlediğimiz, hasret duyduğumuz o günlere geri geleceğiz inşallah. Herkese iyi ve sağlıklı günler diliyorum”

AK PARTİ İL BAŞKANI BELGİN İBA, CUMHURİYET CADDESİ’Nİ ZİYARET ETTİ

Öte yandan AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, İlçe Başkanı Gürcan Kılınç Cumhuriyet Caddesi’ni ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Burada konuşan İba, Helvacıoğlu’nun çalışkanlığına vurgu yaparak, Keşan Belediyesi’nin Keşan’a yakışan yollar yapmaya devam edeceğini dile getirdi.

Öte yandan Cumhuriyet Caddesi Çarşamba günü trafiğe açılacak.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.