DOLAR 32,4156 0.19%
EURO 35,7329 0.62%
ALTIN 2.323,290,20
BIST 9.079,973,10%
BITCOIN 22971372,41%
Edirne
19°

AÇIK

05:24

İMSAK'A KALAN SÜRE

Gürkan, “14 Mayıs akşamından sonra bu ülkede 85 milyon insanımızın da yüzü gülecek”

Gürkan, “14 Mayıs akşamından sonra bu ülkede 85 milyon insanımızın da yüzü gülecek”

ABONE OL
26 Nisan 2023 14:29
Gürkan, “14 Mayıs akşamından sonra bu ülkede 85 milyon insanımızın da yüzü gülecek”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Cumhuriyet Halk Partisi, DEVA Partisi, Gelecek Partisi, Demokrat Parti ve Saadet Parti İl Başkanları ve Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Adayı Ediz Ün ile Edirne Ticaret Borsası’nı ziyaret etti. Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada 14 Mayıs akşamından sonra Türkiye’de 85 milyon insanın da yüzünün güleceğini söyledi.

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Samet Kahraman, DEVA Partisi İl Başkanı Kerem Arda, Gelecek Partisi İl Başkanı Tuncay Öztürk, Demokrat Parti İl Başkanı Ayten Ercan, Saadet Partisi İl Başkanı Sinan Tekin ve Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Adayı Ediz Ün, Edirne Ticaret Borsasını ziyaret etti. Edirne Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Özay Öztürk ve Meclis Başkanı Feridun Çatalçekiç ve borsa meclis üyeleri ile bir araya gelen heyet, çiftçinin ve besicinin sorunlarını konuştu.

Oldukça verimli topraklara sahip olan Edirne’de tarım yatırımlarının artırılması ve meslek odaları, sivil toplum örgütleri ve tüm kentin yönetimi ile ortak bir güç oluşturulmasını hedeflediklerini belirten Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, ziyaret sonrası sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “Cumhuriyet Halk Partisi, DEVA Partisi, Gelecek Partisi, Demokrat Parti, Saadet Partisi’nin Edirne İl Başkanları ve 28.Dönem Milletvekili Adayımız Ediz Ün ile birlikte Edirne Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanımız Özay Öztürk, Meclis Başkanımız Feridun Çatalçekiç ile Borsa Meclis Üyelerimizi ziyaret ettik. Çiftçimizin ve besicimizin yaşadığı sorunları ortadan kaldırabilmek; halkımızı sağlıklı ve ucuz gıdaya kavuşturabilmek için geliyoruz. Çok az kaldı! 14 Mayıs akşamından sonra bu ülkede 85 milyon insanımızın da yüzü gülecek” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.